Typetjes voor zakelijke communicatieTypetjes voor zakelijke communicatie. Theater acts en typetjes kunnen van meerwaarde zijn voor uw bedrijf als de acteur / entertainer speelt vanuit uw wensen en doelstellingen. Iets wat niet elke entertainer kan. De speler moet zich er voortdurend van bewust zijn wat zijn acties teweeg brengen en of dit van meerwaarde is op dit moment. Logisch dat niet elk entertainment op de markt hieraan kan voldoen, en dus goed om te weten dat dit het specialisme is van De Lachende Lama. Wij worden al sinds jaar en dag ingezet bij veranderingstrajecten en communicatie projecten van ministeries, provincies, gemeente, en van multinationals tot de mkb-ers die allemaal een gewenst resultaat willen bereiken met een stukje beleving en aansturing door onze professionele typetjes. Typetjes voor zakelijke communicatie boeken of inhuren? Bij De Lachende Lama bent u aan het juiste adres, zeker in combinatie met onze grotere broer Acteur.nl

Zakelijk entertainment is per definitie maatwerk en dat is bij De Lachende Lama dan ook de standaard. Bent u geïnteresseerd? Neem dan contact met ons op zodat wij u een passend voorstel kunnen doen.

Sfeer van de dag Ieder bedrijfsevenement of communicatie gelegenheid zoals expo, beurs, congres, dealerdagen, opendag, jubileumfeest of openings event heeft al een hele eigen sfeer en dat geldt eigenlijk voor elke situatie. De acteurs en typetjes van De Lachende Lama voelen goed aan wat uw evenement nodig heeft en in welke toon zij moeten communiceren. Sommige zaken kunt u vooraf goed plannen. Bij een kasteel is een lakei zeer toepasselijk en op een jubilarissenfeest wil men graag veel foto’s maken en is de paparazzi fotograaf erg welkom. Wilt u een indruk maken op een beurs of tijdens de markt van een congres, dan is fotomarketing een goede optie waarbij onze acteurs een fijne beleving mengen met communicatie, met maakt een foto die direct geprint wordt en mensen mee kunnen nemen.

Corporate events – Internationale meetings

Onze acteurs en typetjes worden vaak voor de feestavond van een corporate event en internationele meetings ingezet. Engelstalige acteurs is daarbij geen enkel probleem. En dan bedoelen we ook echt acteurs die in het Engels improvisatietheater kunnen verzorgen zoals u dat van ons mag verwachten. Andere talen, zoals Duits, Frans, Spaans, is soms ook mogelijk. Maar dan moeten we even goed kijken welke acteurs beschikbaar zijn zodat nog wel de juiste persoon naar het juiste event komt.

Wij komen met onze typetjes in heel Nederland en België, onder andere Alkmaar, Almere, Alphen aan den Rijn, Amersfoort, Amsterdam, Apeldoorn, Arnhem, Breda, Breda, Delft, Den Bosch, Den Haag, Deventer, Dordrecht, Ede, Eindhoven, Emmen, Enschede, Groningen, Haarlem, Haarlemmermeer, Leeuwarden, Leiden, Maastricht, Nijmegen, Rotterdam, Tilburg, Utrecht, Venlo, Westland, Zaanstad, Zoetermeer en Zwolle.

En natuurlijk in alle provincies; Noord-Holland, Zuid-Holland, Utrecht, Flevoland, Groningen, Friesland, Drenthe, Gelderland, Overijssel, Zeeland, Noord-Brabant, Limburg.

Ook voor deze en andere thema feesten kunnen wij passend entertainment verzorgen. Wij doen dit graag maatwerk zodat we altijd het beste entertainment voor u verzorgen. Minder typisch aanwezig, maar wel een acteur als aanjager van uw evenement? Denk dan eens aan onze acteurs in kleur. Dit zijn professionele entertainment acteurs die als gastheer van uw evenement aanwezig zijn om mensen welkom te heten, informatie te verstrekken, mensen de dansvloer op te krijgen, interactief de beleving vergroten met hun aanwezigheid en echte aanjagers zijn van uw feest of evenement.

Welk typetje of typetjes u dus ook zoekt. De Lachende Lama heeft de typetjes die u wilt inzetten voor uw feest, bedrijfsfeest, personeelsavond, vrijwilligersavond, jubilarissenfeest, opening, rondleiding, opendag, communicatie op de werkvloer, dealerdagen, kick-off events, incentives, instore promotion, klantenverwendagen, recruitment events of communicatie tijdens evenementen.

Op zoek naar hoogwaardige theaterspelers voor uw communicatie? Kijk dan ook eens op www.acteur.nl