De Sterke Man van het Circus inhuren- Sterkste man boeken

De Sterke Man van het Circus

De sterke man

Je kent ‘m wel. De sterkste man die je ooit gezien hebt. De krachtpatser die iedereen versteld laat staan. Hij verrast mensen altijd met zijn aanwezigheid. Is het niet vanwege zijn kracht, dan wel zijn enorme charme. De ene keer kom je hem tegen bij straattheater, de andere keer als communicatieve ondersteuning bij een beursspel.

Tip: Erg leuk in combinatie met de circusbaron.

Prijs per acteur vanaf € 640,-

Waarvoor zoekt u een theater act of acteurs?
Zakelijk evenementCommunicatieMaatwerkFeestTypetjesStraattheaterKindertheaterActeurs voor ander project

Circus

De sterke man maakt deel uit van het circus, maar gaat ook regelmatig alleen op pad voor een sterk staaltje communicatie. Hij weet z’n mondje te roeren, maar houdt ten alle tijden uw doelstelling streng in de gaten. Hij wil graag meerwaarde creeëren voor u. Naast solo optredens gaat hij ook graag op pad met de circusbaron, de ballerina, acrobaten of collega’s die circus workshops verzorgen. We horen graag waarmee u bezig bent, dan doen wij u een passend voorstel.

Krachtpatser

Sta je zelf ook sterk in je schoenen? Dat wil de Sterke man natuurlijk wel even testen. Hij begeleidt met veel plezier krachtmetingen of neemt zelf krachttesten voor u mee. Niet zozeer sterk in kracht, maar krachtig in iets anders? De Sterke man is ook sterk in taal, overredingskracht, creativiteit, liefde en verbroedering, om er maar een paar te noemen.

Promotie

De sterke man denkt graag mee in hoe we uw promotie tot een grotere beleving kunnen maken. Hij is als activator en presentator aanwezig om bijvoorbeeld een beursspel te spelen of hij neemt het rad van avontuur mee.

Acteurs nodig voor een andere beleving? Kijk ook eens op www.acteur.nl