Stylingteam metamorfose – theater stylisten, mode entertainment

Stylingteam metamorfose

Stylingteam

Wie kent ze niet? Leco van Zadelhoff, Maik de Boer en Freek & Fedrique. Die laatste zegt u niets? Nou daar komt dan verandering in. Stylingteam Freek en Frederique maken namelijk furore op bijeenkomsten door gasten tips en trucs te geven hoe ze er nog beter uit komen te zien. De ene keer met accessoires om het te verduidelijken en metamorfoses snel te kunnen maken. De andere keer met checklist en puntenstickers.

Freek & Frederique doen niemand pijn of verdriet, zij combineren echte styling tips met een bizarre smaak.

Tip: Het stylingteam is erg leuk in combinatie met de vreemde fotograaf.

Prijs per acteur vanaf € 640,-

Ontvangstact

Het stylingteam kan ook ingezet worden als ontvangst act. Met een tafel vol attributen weten ze de mensen welkom te heten en de gelegenheid te geven om nog eens goed in de spiegel te kijken voordat men echt het feest, congres, evenement betreed. Soms meer authentiek met föhn, de andere keer meer theatraal met glitters en pak tatoeages.

Variatie

Meer variatie kan altijd. De styliste gaat ook regelmatig op pad met de vreemde fotograaf om meer kunst fotografie te doen. En het team kan zich gemakkelijk aanpassen naar uw thema, zoals het stylingteam wit voor White parties, maar ook met Koningsdag in Oranje. Wij horen graag wat uw thema is zodat we u een passend voorstel kunnen doen.

Stylingteam op de werkvloer

Naast feesten en partijen kan het stylingteam ook ingezet worden voor communicatie doeleinden. Het stylingteam komt graag op de werkvloer om tijdens veranderingstrajecten de medewerkers een nieuwe look te geven die past bij de nieuwe situatie en ter verlichting van de mogelijke weerstand.

Op zoek naar een diepere laag acteurs? Kijk eens op www.acteur.nl