Feest entertainment en typetjesFeest entertainment in vele varianten. Entertainment en typetjes op feesten, ze zorgen er voor dat mensen eerder in de feeststemming komen en sneller over de drempel gaan van passief naar actief. Een spontane welkomstact en daarna een vervolgact is de meest gekozen vorm. Aangezien de term ‘leuk’ door iedereen anders wordt ingevuld, proberen wij het voor iedereen zo goed mogelijk in te vullen. Dat bekent dat onze typetjes het wel spannend en uitdagend vinden om grenzen op te zoeken, maar we blijven altijd correct en positief. Wij houden niet van humor die ten koste gaat van uw gasten, het moet tenslotte voor iedereen feest entertainment zijn. Interactief improvisatietheater in haar puurste vorm. Speciale wensen? Laat het ons weten. We verrassen u graag op een positieve wijze.

Sfeer van de dag Ieder jubileum, bruiloft, 25 jarig huwelijk of 50ste verjaardagsfeest heeft al een hele eigen sfeer en dat geldt eigenlijk voor elke feest. De acteurs en typetjes van De Lachende Lama voelen goed aan wat uw feest nodig heeft. Sommige zaken kunt u vooraf goed plannen. Bij een kasteel is een lakei zeer toepasselijk en op een jubilarissenfeest wil men graag veel foto’s maken en is de paparazzi fotograaf erg welkom. Uw verjaardag eens groot vieren met typetjes? Dan houdt men het liever dicht bij de mensen zoals met onze stylingteam of de toiletjuffrouw. Huwelijksfeesten zijn dan weer zeer persoonlijk, zeker met theater. Er moet dan goed gekeken worden wat men écht aanspreekt in thema’s of acts. Kortom: maatwerk is onze standaard. We zorgen graag uw feestelijke familie gelegenheden wat u ook te vieren heeft.

Bedrijfsfeesten

Wij komen veel bij bedrijfsfeesten met een groter concept. Onze acteurs zijn professioneel, flexibel en denken mee in de meerwaarde van de dag en maken terugkoppeling naar de organisatie indien dit nodig is. Juist bij concepten is het handig dat u een samenwerkingspartner heeft die mee kan denken in uw voorstel of pitch. Juist omdat wij geen afgekaderde acts verzorgen passen wij perfect bij maatwerk bedrijfsfeesten. Heeft u bijvoorbeeld wachtrij entertainment nodig voordat iedereen goed van de garderobe door de zaal entree kan? Dan maken wij een ‘check your looks’ tafel met spiegels, tijdelijke tatoos en make-up begeleidt door ons stylingteam. Welk gat moet nog gevuld worden in uw draaiboek?

Corporate events – Internationale meetings

Eigenlijk hoort dit onder het kopje zakelijk, maar onze acteurs en entertainers worden meestal voor de feestavond van een corporate event en internationele meetings ingezet. Engelstalige acteurs is daarbij geen enkel probleem. En dan bedoelen we ook echt acteurs die in het Engels improvisatietheater kunnen verzorgen zoals u dat van ons mag verwachten. Andere talen, zoals Duits, Frans, Spaans, is soms ook mogelijk. Maar dan moeten we even goed kijken welke acteurs beschikbaar zijn zodat nog wel de juiste persoon naar het juiste event komt.

Waarvoor zoekt u een theater act of acteurs?
Zakelijk evenementCommunicatieMaatwerkFeestTypetjesStraattheaterKindertheaterActeurs voor ander project