Paparazzi Fotograaf en Reporter – theater entertainment

Paparazzi fotograaf en reporter

Als medewerkers van de regionale omroep hebben Joop en Janny zich aardig in de kijker weten te spelen. Nu mogen zij zich eindelijk bewijzen. Op zeer lokaal niveau mogen zij laten zien dat ze nieuwtjes kunnen achter halen en deze op kundige wijze aan het volk weten te presenteren. Het gevolg; bijzondere foto’s, bizarre interviews en onmogelijke complottheorieën, maar altijd gezellig.

Tip: De reporter kan ook tegelijkertijd foto’s maken of u neemt een aparte paparazzi fotograaf zo komen de twee acts beter tot hun recht.

Prijs per acteur vanaf € 640,-

Paparazzi fotograaf, waar komt het vandaan?

Het woord ‘paparazzi’ is meervoud van ‘paparazzo’ wat weer de naam is van een opdringerige fotograaf uit de film ‘La Dolce Vita‘ van regisseur Federico Fellini. Bekende Nederlandse ’top-paparazzi’ zijn onder andere Joop van Tellingen en Edwin Smulders. Paparazzi fotografie is niet heel groto in Nederland. Wordt deze vorm een meer geaccepteerd vorm voor fotograferend Nederland? Wij hopen van niet, maar wie zal het zeggen. Wij houden het liever gezellig.

Positiviteit

Wij spelen altijd vanuit positiviteit en wat mensen willen en drijven de spot met de paparazzi fotograaf die zich, naar ons idee, ten kosten van anderen hun brood verdienen. Over feest gesproken, maar het nog ludieker? De vreemde fotograaf doet er nog een tandje of twee bovenop met zijn feest koffer vol gezelligheid. Maar we hebben nog veel meer fotografie acts. Bekijk hier al onze fotograaf entertainment acts op een rijtje.

Andere beleving?

Wij spelen de paparazzi fotograaf en reporter in verschillende beleving, net wat passend en gewenst is bij uw evenement. Wilt u de paparazzi fotograaf met direct fotoprints om uit te delen? Dan hebben we de fotograaf met printservice voor u. Wilt u een fotograaf met reporter die een heuse krant maken bijvoorbeeld om een terugblik van uw congresdag in kaart te brengen en te verspreiden? Dan kunnen wij dat ook voor u verzorgen.

Op zoek naar acteurs die nog verder gaan in hun rol? Kijk eens op www.acteur.nl