Dickens Fotograaf – fotograaf en Dickens entertainment in één

Dickens fotograaf

Dickens fotograaf

Dick en Diny Dickens doen aan stamboomonderzoek. Iedereen die ze tegen komen weten ze wel te linken aan de Dickens familie. Voor het grote plakboek horen natuurlijk foto’s van alle familieleden in typische Dickens’ kledingdracht. Diny stort zich in de koffer vol kleding (voor het gemak met klittenband) en Dick zorgt ervoor dat de naaste familieleden er met een glimlach opstaan. De Dickens fotograaf is een graag geziene gast op elke Kerst evenement, van Kerstmarkten, Kerstborrels, Kerstrecepties tot aan het uitdelen van de Kerstpakketten.

Prijs per acteur vanaf € 640,-

De Dickens fotograaf is een entertainment en theater act waarbij echte foto’s worden gemaakt die we achter naar u toe sturen. Men kan de foto’s ook bekijken en downloaden in het gratis online fotoalbum met of zonder wachtwoord. Bij promotionele doeleinden is het natuurlijk verstandig dat u de foto’s op uw eigen website heeft staan om ’traffic’ te generen. Zorg dan voor uitdeelkaartjes, zodat men weet waar ze de foto’s kunnen terug zien.

Op zoek naar ander Kerst entertainment in combinatie met fotografie? Wij hebben ook de Kerst fotograaf met een koffer vol kerst plezier en kunnen maatwerk acts verzorgen. De Kerstelfjes maken met veel plezier een foto met u en de Kerstman. Wel een feest rond Kerst, maar liever in een iets algemener thema? Dan komt de paparazzi fotograaf naar u toe met razende reporter om verhaal te halen. Echt een feestfotograaf nodig? Dan hebben we de ludiek vreemde fotograaf die van elke gelegenheid een feestje weet te maken. Bekijk hier al onze standaard fotograaf acts.

Acteurs nodig voor een ander Kerst idee? Kijk dan ook eens op www.acteur.nl