Lakei Fotograaf – fotograaf en lakei entertainer in één

Lakei fotograaf

Lakei fotograaf

Louis is niet alleen een nobele lakei die zijn diensten voor meerdere families heeft waar gemaakt, maar hij is ook fotograaf. Nu Louis gedwongen is om elders zijn heil te zoeken is hij een graag geziene gast op stijlvolle locaties. Eerst met een warm welkom bij de deur en vervolgens met zijn fototoestel tussen de gasten. Met zijn gouden lijst gaat hij op pad om iedereen stijlvol te fotograferen. Nou ja, stijlvol? Louis heeft een voorkeur voor excentrieke houdingen en werkt er hard aan om de aanwezige modellen bij te scholen om de perfecte pose te krijgen.

Tip: Na de entree als lakeien kunnen wij foto’s maken met een gouden lijst of ons omkleden voor een andere vervolgact.

Prijs per acteur vanaf € 640,-

De Lakei fotograaf is een graag geziene gast op kastelen, landgoederen, monumenten, landhuizen, stijlvolle nieuwjaarsrecepties en bedrijfsevenementen, maar ook tijdens moederdag in winkelcentrums of een schoolgala.

De Lakei fotografen gaan geregeld samen op pad, zo kunt u ook mét een lakei op de foto en krijgen in ieder meer mensen de gelegenheid om op de foto te kunnen. Speciaal voor promotie en fotomarketing hebben we de fotograaf met printservice. De lakei fotograaf wordt dan gespeeld door een professionele fotograaf en neemt een professionele entertainer mee om samen één prachtige beleving neer te zetten waarbij ze een foto geprint mee geven met uw logo, tekst en maatwerk kader.

Zoekt u een acteur voor een uitdagende opdracht? Kijk dan ook eens op www.acteur.nl