Theater en entertainment voor de Feestdagen - Sinterklaas, Kerstmis, HalloweenTheater voor de feestdagen. De meest geboekte feestdagen en bijzondere momenten zijn: Valentijnsdag, Pasen, Moederdag, Vaderdag, Koningsdag, zomervakantie met kindervakantiewerk, Huttenbouwdorp, Herfstvakantie, Halloween, Sinterklaas, Kerstmis en natuurlijk de Nieuwjaarsrecepties.

Feestdagen hebben altijd iets feestelijks, maar kunnen nog feestelijker. Door de beleving te vergroten met professionele entertainers en improvisatietheater acteurs komen mensen sneller in de gewenste beleving en kan men later terug kijken naar een zeer geslaagd evenement.

We beginnen het jaar met een nieuwjaarsbijeenkomst en andere netwerk gelegenheden. Even hard werken voordat Valentijnsdag voor wat liefde zorgt wat weer met Pasen en andere Lente feesten gaat bloeien. Voor wie dit eerder heeft meegemaakt komt Moederdag en Vaderdag al dichtbij. En dan een echt nationaalfeest ‘Koningsdag’ met Koningsspelen en oranje optochten. Dan is het even rustig qua nationale feestdagen, maar feesten zijn er altijd. Na de braderies, vakantiespelen en huttenbouwdorpen komt dan in het najaar nog voorbij de herfstvakantie Halloween. In België is Halloween veel groter dan in Nederland, maar het is in opkomst. En dan komt Sinterklaas weer in het land. Sint met zijn pieten zorgen elk jaar voor veel entertainment en kindershows. Sinterklaasshows zijn dan ook zeer geliefd. Kerstmis is ook steeds meer in opkomst. De traditionele Kerstman met zijn elfjes of kerstvrouw wordt nog steeds goed ingezet. Maar ook op andere Winterfeesten zijn wij aanwezig met bijvoorbeeld de sneeuwpoppen. En tenslotte is het oudjaar. Vadertje Tijd zal het jaar met u doornemen.

Acteurs voor een ander project? Kijk ook eens naar www.acteur.nl