Lakei inhuren of boeken – lakei ontvangstact

Lakei inhuren

Lakei inhuren – Lakeien boeken

Francois en Louis zijn nobele lakeien die hun diensten voor meerdere families hebben waar gemaakt. Helaas werden zij gedwongen om elders hun heil te zoeken. Geen probleem voor Francois en Louis. Al vinden zij het hoogst merkwaardig welke manieren mensen in het andere milieu hanteren en hoe ze soms reageren op hun galant en ondergeschikt gedrag.

Tip: Na de entree als lakeien kunnen wij ons omkleden voor een andere vervolgact.

Prijs per acteur vanaf € 640,-

Wilt u een lakei inhuren of meerdere lakeien boeken dan hebben wij lakeien in rood fluweel, maar ook in goud, paars of andere kleuren naar wens. Wij denken graag mee hoe onze lakeien uw evenement kunnen vergroten. Zij spelen gastheer of zijn aanjagers van uw evenement. Onze lakeien kunnen ook met camera op pad nadat ze de ontvangst act verzorgt hebben. Ze gaan dan als lakei fotograaf voor u aan de slag. Met gouden lijst, met attributen of met een maatwerk lijst.

Geen dienende rol, maar een lakei uitstraling met autoriteit? De Markies en Markiezin zijn ludieke autoriteitsfiguren van heel volks kaliber als we eerlijk zijn. Ze zijn simpele geesten, maar hebben een fortuin aan familie vermogen en weten dus deuren te openen die voor andere gesloten blijven. Ook zij krijgen soms hulp van een lakei. Zij laten zich graag fotograferen door Valentijn de Venetiaanse fotograaf.

Speciaal = maatwerk = standaard?

U wilt natuurlijk een lakei inhuren voor een speciaal evenement. Waarom heeft u anders een lakei nodig? Onze lakeien zijn nog nooit bij een gangbaar evenement geweest, het is altijd speciaal als zij aanwezig zijn. Om die reden weten zij als geen ander dat wanneer iemand een lakei huurt ze goed moeten opletten wat de dag zo speciaal maakt zodat ze dit als hoogste doel van de dag kunnen ondersteunen. Zo zorgen onze acteurs en entertainers er voor dat uw speciaal event ook echt tot leven komt.

Liever een blauwe lakei met goud haar? Of een oranje lakei met ceremoniestaf. Natuurlijk hebben wij onze standaard rode en gouden kostuums, maar maatwerk is onze standaard. Dus als u graag een andere uitstraling wilt of andere bijzondere wensen heeft, dan horen wij daar graag van.

Verjaardag of Ministerie?

Er zijn vele lakeien, ieder met hun eigen achtergrond en specialisaties. Wij sturen lakeien naar verjaardagen, bruiloften, promotie events, winkelcentra, maar ook naar Ministeries en zelfs bij Prinses Beatrix. Inderdaad, dat was een grote eer. Het mogen duidelijk zijn. Wij sturen altijd een lakei die passend is bij het evenement. Moet er gecommuniceerd worden en is er bijvoorbeeld een veranderingstraject, dan heeft hij dit al eerder meegemaakt. Is het een feest met alleen maar motorrijders en een snackwagen, dan weet de lakei ook hoe hij zich daar passend in kan bewegen.

Acteurs nodig voor een grotere beleving? Kijk ook eens op www.acteur.nl