Maatwerk theater en acteurs van De Lachende Lama

Maatwerk theater

Maatwerk theater en acteurs

Specifieke wensen en eigen ideeën

Als theaterbedrijf met een kleine basis en een groot bestand aan spelers zijn we zeer flexibel om uw wensen en ideeën tot leven te wekken. Creatief conceptontwerp, verhalen en shows schrijven, realisatie van materialen en de organisatie en uitvoering zijn bij ons in goede handen. Wij krijgen veel last-minute aanvragen die we doorgaans kunnen realiseren. Hoe eerder u uw aanvraag doet, des te meer mogelijkheden zijn er voor een goed eindresultaat.

Betaalbaar

Maatwerk klinkt als een heel proces, maar het kan ook eenvoudig. Wij bedenken de acts zonder extra kosten voor u en doen u een voorstel (zover mogelijk) naar uw budget. Dit kan met reeds aanwezige materialen en dus ook onze gangbare prijs. Met samenstellingen betaald u slechts een  klein beetje extra.  Bij volledige creatie zit logischerwijs de grootste kostenpost, maar ook het beste resultaat. Wij kennen de nodige kledingateliers en mede door onze goede samenwerking met de top kledingverhuurders is het aanbod gigantisch.Wij denken graag met u mee en horen graag wat wij voor u kunnen betekenen.

Maatwerk is onze standaard

Zangers of dansers kunnen hun act telkens herhalen, maar bij improvisatietheater is elke performance weer anders. Het hangt onder andere af van de randvoorwaarden. Een piccolo bij kinderen is anders dan bij de top van het zakenleven. In een wei komt je character op andere gedachten dan in een supermarkt en met vier voorbijgangers is het weer anders acteren dan op een podium met duizend mensen in de zaal. Soms is voorbereiding wel noodzakelijk en op het volgende moment is het 100% improvisatie.

Kortom: maatwerk is onze standaard.

Brede oriëntatie

Wij hebben een ruime basis van veel gevraagde standaard typetjes, maar kunt bij ons terecht voor alle denkbare karakters. Door ons grote spelersaanbod beschikken wij ook over een brede oriëntatie in speelstijlen. Onze basis is improvisatietheater.

Prijs per acteur vanaf € 640,-

 

Maatwerk theater en entertainment is een breed begrip. Bent u op zoek naar zakelijk of communicatie theater, theater entertainment voor uw feest, een specifieke straattheater act of kindertheater? Dat zijn allemaal heel verschillende disciplines waar we voor elke discipline de juiste acteurs voor u klaar hebben staan.

Wij spelen maatwerk theater in heel Nederland en België, onder andere Alkmaar, Almere,  Alphen aan den Rijn,  Amersfoort,  Amsterdam,  Apeldoorn,  Arnhem, Breda,  Delft, Den Bosch,  Den Haag, Deventer, Dordrecht, Ede, Eindhoven, Emmen,  Enschede, Groningen,  Haarlem,  Haarlemmermeer,  Leeuwarden, Leiden,  Maastricht,  Nijmegen,  Rotterdam,  Tilburg,  Utrecht,  Venlo, Westland, Zaanstad, Zoetermeer en Zwolle.

En natuurlijk in alle provincies; Noord-Holland, Zuid-Holland, Utrecht, Flevoland, Groningen, Friesland, Drenthe, Gelderland, Overijssel, Zeeland, Noord-Brabant, Limburg.

Voor meer maatwerk theater en acteurs kijk ook eens op www.acteur.nl