StraattheaterStraattheater inhuren en boeken, bij ons bent u aan het juiste adres. Een specifieke vorm van theater is straattheater. Een kunst op zich. Op straat staat vrijwel niemand stil. Je probeert verrassende situaties te creëren. Deze spontane verrassing wordt dan hopelijk beantwoord met een glimlach. Met straattheaterfestivals kunnen we mensen echt proberen te raken omdat het publiek meer open staat voor een innemende improvisatietheater act. Op een zaterdag bij een winkelcentrum heeft men vaak nog meer te doen en is er niet de rust om het  improvisatietheater typetje een goede kans te geven. Met onze interactieve speelstijl weten we ook deze groep meer te bewegen naar een moment van ontspanning en een glimlach. Improvisatietheater acts passend voor ieder moment, voor ieder publiek en elke situatie. Straattheater inhuren en boeken, neem nu contact met ons op.

Speelstijl

Onze speelstijl is uitmuntend voor straattheater. Inderdaad, uitmuntend. Als in ‘de perfecte vorm’, in plaats van uitstekend, één van de vele mogelijkheden.

Bij het straattheater aanbod ziet men tegenwoordig veel steltenlopers, levende standbeelden en circus variète acts. Ons interactief improvisatietheater is daarin niet alleen een goede afwisseling, het is een speelstijl die je van oudsher veelal op straat tegen kwam. Het leven was toen zwaar en om zaken te relativeren was er veel luchtig vermaak en parodie op het gezag en het nieuws van de dag.

Ludiek valt onder het kopje ‘clownesk’, maar hoeft niet altijd zo clownesk gespeeld te worden. Zonder rode neus is de verrassing des te groter. Dicht bij de mensen zorgt voor extra herkenbaarheid, maar je moet natuurlijk wel duidelijk maken dat het een act is anders is de grap er snel vanaf. Den improvisatietheater entertainer speelt niet een vaste routine met standaard kunstje, maar staat echt op straat open voor nieuwe prikkels en spelmateriaal om unieke situaties te creeëren zoals slapstick momenten of ludieke interacties met het publiek. Je weet dus nooit wat er komen gaat en dat is het pure straattheater. Een echte improvisatietheater act met als grote verrassing een mooie interactie die ontstaat uit onverwachte hoek.

Winkelcentrum entertainment

Zoals eerder genoemd heeft het spelen in een winkelcentrum of voor een winkeliersvereniging een andere benadering nodig. Men komt niet speciaal naar het winkelcentrum of de winkelstraat voor improvisatie entertainment en het heeft daardoor een hele andere betekenis. De meerwaarde ligt hier in het creëren van een gezellige winkelbeleving. Het vergroten van de gezelligheid door verrast te worden met een spontane interactie.

Promotie en merkbeleving

Weer een net iets andere benadering is door het improvisatietheater typetje in te zetten om de merkbeleving of de specifieke sfeer die u wilt neerzetten te vergroten. Een bepaald thema of authenticiteit die samen met uw activiteiten samen een groter geheel maakt wat zorgt voor een nog betere klantenbeleving. Promotie door professionals die begrijpen wat uw doelstelling is en daar naar spelen.

Op zoek naar acteurs voor een specifiek project? Kijk dan ook eens op www.acteur.nl