Cheerleaders – inhuren en boeken van positief enthousiasme

Cheerleaders

Échte of ludieke cheerleaders? Wij regelen het voor u en in elke gewenste kleur die passend is bij uw evenement of promotie.

Toe aan positiviteit of gewoon een extra impuls? Onze cheerleaders weten mensen te motiveren, complimenten te geven, een promotie te ondersteunen en mensen weer helemaal gemotiveerd te krijgen. Een dansje, een yell, met z’n allen of puur uit het hart. Een impact maken ze zeker. Ook heel leuk in combinatie met onze stuntmannen promotie.

Prijs per acteur vanaf € 640,-

Bij cheerleaders denken we al snel aan Amerika. In Nederland vindt je ze wel, maar je moet er letterlijk naar zoeken. In de films en tv-series zien we tijdens high school American football wedstrijden de cheerleaders de nodige aanmoedigingen maken, zoals wij dat in Nederland en België niet gewend zijn. Showfanfares, mascottes, coole dansmoves en yells oftewel aanmoedigingen die toegeschreeuwd worden. In de films zijn het meestal de stoere, maar egocentrische en domme football players die de populairste leerlingen zijn van school en die daten met de net zo populaire maar snuggere cheerleaders die vervolgens samen prom king & queen worden, het hoogste aanzien van het jaarlijkse studentengala. Links of rechtsom is er dan vervolgens een verhaallijn waarbij men er achter komt dat populair zijn niet het hoogst haalbare is in het leven, dat men vreemd genoeg aangetrokken zijn tot mensen die helemaal niet tot de populairste horen op hun school, als je anders bent dan andere je toch enorm gewaardeerd kunt worden of bijvoorbeeld je als outsider je toch omhoog kunt werken naar het hoogst haalbare. Allemaal klassiekers in goede tiener films.

Tegenwoordig zijn de tv reality shows populair waar ook cheerleaders een rol spelen. Zo kunnen we de Dallas Cowboys Cheerleaders volgen in hun seizoen bij Spike tv. Honderden zullen auditie doen, maar slechts 45 meisjes zullen een plekje bemachtigen in het trainingskamp van Dallas Cowboys Cheerleaders. DCC-directeur Kelli Finglass zit het proces voor met een scherp oog voor talent en schoonheid.

Waarvoor zoekt u een theater act of acteurs?
Zakelijk evenementCommunicatieMaatwerkFeestTypetjesStraattheaterKindertheaterActeurs voor ander project