Engelse bobby inhuren of boeken – Bobby’s Patrouille – Straattheater

Bobby’s Patrouille

Wat doen die Engelse Bobby’s hier? Ze zijn druk in de weer met een landkaart. “Can you point me in the right direction to Nottingham?” Ze zullen toch niet verdwaald zijn? Gelukkig blijven ze in hun rol van orde bewaker, al zijn ze duidelijk van slag. Ze vinden veel zaken verdacht, kunnen erg slecht tegen verkeer en onopvallende benaderingen lijkt ook al niet hun sterkste kant. Ze zullen nog wel op trainingsstage zijn.

Op zoek naar een Engelse Bobby voor uw evenement of communicatie? Wij passen ons graag aan, dus laat ons weten wat u organiseert dan doen wij u een passend voorstel.

Tip: Ook in te zetten als ludiek informatie punt.

Prijs per acteur vanaf € 640,-

Engelse bobby’s worden ingezet voor communicatie als levende wegwijzers, ontvangst entertainment en het vertellen van een boodschap op de werkvloer. Als entertainment ziet u de Engelse bobby verdwaald in het winkelcentrum, tijdens een straattheaterfestival of bij een oldtimerdag. Hij past zijn spel altijd aan en spreekt normaal gesproken uiteraard Engels, maar soms ook gewoon Nederlands.

Onze Bobby’s zijn verzot op Engelse auto’s en hangen dus graag rond oldtimer evenementen met een MG, Jaguar, Austin Healey, Triumph of een mooie Rolls Royce, maar ook groter transport vinden zij prachtig. Wat denkt u bijvoorbeeld van de beroemde rode dubbeldekkers, de AEC Routemaster, die u overal in London ziet maar ook in Nederland tegen komt voor teamuitjes of als voorlichting campagnebus. Een heel ander scenario is de Engelse tuin, het liefst met doolhof en rozenperken waar genoten wordt van de high tea. Groene thee voor de Bobby’s, scones met marmelade en sandwiches met zalm, maar niet tijdens diensttijd. En zo heel af en toe in een sportsbar met cricket op de televisie en in de hoek een rode telefooncel.

Waarvoor zoekt u een theater act of acteurs? Zakelijk evenementCommunicatieMaatwerkFeestTypetjesStraattheaterKindertheaterActeurs voor ander project