Koffiedames – Tafeldames serveren verse biologische koffie

Koffiedames

Geef je over aan de bedwelmende geur van vers gezette koffie. Verwen je smaakpapillen en laat je fantasie prikkelen met sterke koffieverhalen. De Koffiedames prefereren zuivere koffie. Dat houdt in dat zij uitsluitend biologische koffie serveren van vers gemalen bonen.

Vers gebrand? Dan komt Simon de koffiebrander met ze mee.

Knisperende sprits erbij? De Koffiedames maken het gezellig. Met iets lekkers en een luisterend oor. Met een smakelijke anekdote en een duurzaamheidsquiz, waarin ook vragen over het ‘zwarte goud’ niet ontbreken. De Koffiedames testen de kennis van hun tafelgenoten en strooien met energieke wetenswaardigheden en besparende tips.

Het thema duurzaamheid staat hoog op hun lijstje. Niet alleen als het gaat om de boon, de boer en de plukker, maar ook in het onderhouden van duurzame relaties. Zowel in ons werkende bestaan als in ons privéleven. Want ondanks de zegeningen van social media, gaat er volgens de Koffiedames niets boven authentieke en warme vriendschap. En die gedijt nu eenmaal het best bij gratie van goede gesprekken onder vier of meer ogen. Bij gratie van tijd nemen voor elkaar en klessebessen onder het genot van een overheerlijk bakkie!

De mobiele koffietafel is in zijn geheel vervaardigd van hergebruikte materialen.

Prijs per duo vanaf € 1.400,-