Baywatch – inhuren en boeken van ludieke badmeesters

Baywatch strandwachters

Geen strandwacht is cooler dan de redders van de cult tv serie Baywatch. Onze strandhelden en heldinnen vinden zichzelf ook bijzonder indrukwekkend en laten dat ook maar al te graag zien. Dat ze hierbij heel wat steekjes laten vallen van wat je van een échte strandwachter mag verwachten nemen zij met een korreltje zeezout. Ludiek goeduitziend en best een beetje fout. Het wordt in ieder geval een stuk gezelliger op het strandfeest, poolparty of zomerse bedrijfsbarbeque.

Prijs per acteur vanaf € 640,-

Geen budget om David Hasselhoff, Pamela Anderson of Carmen Electra in te huren? Geen nood, onze Baywatch strandwachters maken minstens zo’n goede indruk. Dat denken ze tenslotte zelf en die zekerheid stralen ze ook uit. Uiteraard houden ze van actie. Beachvolleybal, surfen, powerkiten, strandzeilen, paddle boarding, zandsculptures maken, ze weten het allemaal te begeleiden maar niet altijd in goede banen. Aanjagers van uw evenement, straattheater op het strand, gastheren en dames van uw toernooi of de presentatie van uw beach event, zij staan voor uw klaar.

Baywatch is een Amerikaanse televisieserie over strandwachten die de stranden van Malibu in Los Angeles County bewaken en later de stranden van Honolulu, Hawaii. De reeks liep van 1989 tot 2001, met een totaal van 243 afleveringen. En er werden twee films gemaakt met deze cast in 1995 en de reünie in 2003. Vele jaren later, in 2017, werd met een geheel nieuwe cast de film Baywatch gemaakt met onder andere Dwayne Johnson en Zac Efron.

Baywatch acteurs inhuren of boeken voor uw evenement? Wij horen graag waarmee u bezig bent zodat we u een maatwerk voorstel kunnen doen zodat we zeker goed aansluiten bij uw doelstelling van de dag.

Waarvoor zoekt u een theater act of acteurs?
Zakelijk evenementCommunicatieMaatwerkFeestTypetjesStraattheaterKindertheaterActeurs voor ander project