Kindertheater voorstellingenKindertheater is er in vele vormen. De Lachende Lama speelt een interactieve kindertheatervoorstelling voornamelijk met twee spelers. We noemen het meeleeftheater, sommige kennen het als meespeeltheater. Niet stil zitten en mond houden, maar meedenken, roepen, dansen en uitbeelden. Kortom één groot feest! De Lachende Lama speelt bovendien theater voor alle aanwezigen. Dat betekent dat we ook grapjes voor de ouders in ons kindertheater verhaal stoppen of voor de wat oudere kinderen. Zo is het pas echt leuk voor iedereen.

Wij spelen kindertheater met clowneske typetjes in elk gewenst thema. Staat uw thema er niet bij? dan maken wij (vaak zonder meerprijs) een maatwerk voorstelling speciaal voor u!

Voor elke locatie

Kindertheater op locatie. De Lachende Lama kijkt altijd goed naar waar we naartoe gaan om zo onze kindervoorstelling aan te passen naar uw locatie. In een openluchttheater moet een kindertheatervoorstelling nu eenmaal anders gespeeld worden dan op school en op een festival of braderie is het weer anders spelen dan voor de kindervakantiespelen. Ieder kindertheater optreden heeft zo zijn eigen wensen en wij passen ons hier gemakkelijk naar aan om zo goed mogelijk aan te sluiten bij uw wensen, ook al wist u het zelf niet eens.

Clowns of typetjes?

Ons interactief kindertheater, of meeleeftheater, kan gespeeld worden door clowneske typetjes, maar ook door thematische figuren of wellicht uw eigen gekozen typetje. Heeft u een specifiek thema of een boodschap? We kunnen met veel gemak onze voorstelling afstemmen op uw onderwerp of wensen.

Voor elke gelegenheid!

Wij hebben kindertheatervoorstellingen voor elke gelegenheid: Kinderboekenweek, Schoolvoorstellingen, Theatervoorstellingen, Openluchttheater voorstellingen, festivals en markten, Pasen, Valentijnsdag, Halloween, Sinterklaas, Kerstmis. En in allerlei thema’s zoals sprookjes, piraten, prinsessen, cowboy en indiaan, Sherlock Holmes of CSI, kabouters, boselfen, ontdekkingsreizigers, Romeinen en nog veel meer.

Maatwerk kindertheater

Er zijn ontzettend veel thema’s en mensen zijn toch nog altijd opzoek naar iets origineels of weer eens wat anders. De Lachende Lama heeft kindertheater in een hele reeks thema’s, maar kan met vrijwel elk thema een voorstelling maken en vaak zonder extra kosten. Zo was er een huttenbouwdorp die een voorstelling wenste met het thema ‘Boer zoekt hut’ en hebben we veel voorstellingen gedaan rondom openingen van themaweken of bijzondere projecten. Wij denken graag vrijblijvend met u mee.

Op zoek naar hoogwaardig kindertheater? Kijk ook eens op www.acteur.nl