Zakellijk entertainment en communicatie theaterZakelijk entertainment en communicatieve is hét paradepaardje van De Lachende Lama. In de belevingseconomie is de combinatie acteurs / entertainment met live communicatie een steeds meer gekozen vorm om een doel te bereiken. Hieronder treft u een overzicht aan met theater acts die door de spelers van de Lachende Lama uitgevoerd kunnen worden voor zakelijk of communicatief gebruik. Elke opdracht is anders en daarmee is maatwerk onze standaard. Wij denken dan ook graag met u mee om een act te vinden die het beste bij uw wensen aansluit.

Waarom zakelijk entertainment?

We worden onder ander gevraagd door bedrijven die een traject van verandering doormaken. Verandering betekent immers weerstand en de zakelijke acts kunnen een stukje van deze weerstand wegnemen. Maar er zijn natuurlijk meer momenten waarbij zakelijk entertainment ingezet wordt zoals bijvoorbeeld motivatietraining of teambuilding activiteiten. Iedere gelegenheid vraagt natuurlijk om een unieke aanpak, maar het zakelijk entertainment van De Lachende Lama kenmerkt zich door improvisatietheater van hoge kwaliteit en zorgt in iedere situatie voor een passende uitvoering.

Welke zakelijke acts zijn geschikt voor mij?

De Lachende Lama biedt een grote variëteit aan zakelijke acts. Opent uw bedrijf een nieuwe vestiging, dan kan onze lakei op een ludieke wijze de openingshandeling uitvoeren. Gaat nu naar een beurs, of presenteert u een nieuw product? Dan zijn er verschillende rollen die De Lachende Lama aan kan nemen: van host en hostesses tot presentatoren en spreekstalmeesters. Een ander voorbeeld is een ludiek bezoek van de politieagent of ambulancemedewerker op de werkvloer. Een goed antwoord op de vraag welke zakelijke act voor u geschikt is, kan pas een antwoord gegeven worden nadat wij met u gesproken hebben over de gelegenheid, locatie en uw specifieke wensen.

Meer dan entertainment

Het zijn niet alleen acts en entertainment waarvoor wij ons inzetten. Wellicht is er bij uw bedrijf behoefte aan een workshop voor teambuilding of communicatie. De Lachende Lama verzorgt deze natuurlijk graag en vertrouwt daarbij onder andere op de ervaring die oprichter Dolf Bekx op deed bij zijn voormalig organisatiebureau dat zich specialiseerde in creatieve communicatie en evenementen. Zakelijk entertainment is per definitie maatwerk en dat is bij De Lachende Lama dan ook de standaard. Bent u geïnteresseerd? Neem dan contact met ons op zodat wij u een passend voorstel kunnen doen.

Op zoek naar een hoogwaardige beleving? Bekijk dan ook eens www.acteur.nl