Acteurs in kleur – kleurrijke presentatie of communicatie

Typetjes voor zakelijke communicatie

Acteurs in kleur

Deze kleurrijke acteurs zijn veelzijdig inzetbaar. Voor communicatie, promotie of als aanjagers van een feest zoekt men soms acteurs die wel opvallen, maar dicht bij de werkelijkheid blijven. Met onze acteurs kunt u eindeloos variëren voor wat passend is bij uw gelegenheid.

Communicatie acteurs in de kleuren van uw logo, acteurs die informatie verstrekken in de kleur passend bij uw thema, acteurs als eyecatchers met hoge hoed en ludieker karakter of acteurs als goed ogende presentator van uw evenement. De kleurrijke acteurs zijn ook graag geziene gasten op feesten als gastheer en aanjagers van uw feest. Zij weten op passende wijze het geheel naar een hoger niveau te tillen.

Prijs per acteur vanaf € 640,-

Dat de acteurs breed inzetbaar zijn blijkt wel weer uit de projecten die zij uitvoeren, maar veelal waren het projecten met communicatiedoelstellingen. Gastheer en begeleider van de de zon- en windsafari, host van een evenement bij Rijkswaterstaat, instore promotion bij Intratuin, communicatie op de werkvloer bij de Ministeries en presentator / filmacteur in een video op sociale media voor een Bibliotheek, om er maar een paar te noemen. 

Bij de Rabobank waren ze gekleed in oranje/blauw en bij de ANWB in geel/blauw, zoals de kleuren van het logo. Tijdens de dag van de duurzaamheid waren ze in groen en zo is er altijd wel een passend kostuum voor de gelegenheid. Soms met hoed als het iets ludieker moet zijn of zonder wanneer men iets authentieker karakter zoekt. De acteurs kijken goed naar de doelstelling van de dag en de randvoorwaarden en passen zich daar vervolgens goed bij aan zodat ze altijd gepast en gewenst worden ontvangen.

Waarvoor zoekt u een theater act of acteurs?
Zakelijk evenementCommunicatieMaatwerkFeestTypetjesStraattheaterKindertheaterActeurs voor ander project