Hartverwarmende Dames – complimenten, liefde, inspiratie

Hartverwarmende dames

Als Culinaire act
‘Er is geen oprechter liefde dan de liefde voor lekker eten’, zei George Bernard Shaw. Een uitspraak die van harte wordt onderschreven door de hartverwarmende dames. Doe hen een plezier en vraag hen het naadje van de kous over de liefde en culinair genieten. Overvloedig en uitbundig strooien zij hun culinaire (w)etenswaardigheden uit over iedereen die het horen wil. Een ware streling voor het oog. Boven tafel hangen korte recepten en gedichtjes ter inspiratie. En omdat het oog en de tong ook wat willen, toveren zij uit de zakken van hun jurk eetbare bloemen tevoorschijn, verrassende combinaties van kruiden en kleine verwennerijen die de smaakpapillen prikkelen en uw gasten in vervoering brengen.

Als Liefdespost act
Met hun mobiel schrijfstoeltje zijn ze op zoek naar mensen die al hopeloos verliefd zijn, geliefd zijn, liefde zoeken of gewoon lief zijn. Een èchte met aandacht, handgeschreven boodschap aan een geliefde doet altijd goed. De hartverwarmende dames nemen de tijd voor dit speciale schrijfmoment. Geen inspiratie? Wat een geluk! Zij meer dan genoeg! Onder de rozen verborgen, komen de ideeen tevoorschijn. Iets om te zien, te proeven, aan te ruiken of naar te luisteren? De hartverwarmende dames crëeren de ideale sfeer om de meest liefdevolle kaart te schrijven. Zij zorgen er zelfs voor dat ze diezelfde dag nog wordt gepost!

Als Complimenten act
De opgestoken duim. Het schouderklopje. Een paar welgemeende woorden van waardering. Wat pokon is voor een plant, is een complimentje voor een mensenziel. Een vorm van liefde die direct resultaat geeft. Complimentjes sterken het zelfvertrouwen, stimuleren het energiepeil en verbeteren het zelfbeeld. Een wonderlijke verrassing! Overal waar de hartverwarmende dames zijn, gebeurt iets wonderlijks. Mensen beginnen te glimlachen en te smoezen. Welke verrassing hangt ons boven het hoofd? Dat varieert. Van een ode aan de directeur tot een loflied op de dames van de catering. Een ludieke aankondiging van een feest of een applaus-act voor het voltallige personeel. De hartverwarmende dames zijn overal voor in!

Prijs per duo vanaf € 1.200,-