Valentijn de Venetiaanse Fotograaf – Valentijnsdag fotograaf

Valentijnsdag fotograaf

Valentijnsdag fotograaf

Valentijnsdag fotograaf en styliste Valentijn en Felicia zijn nostalgische matchmakers. Zij toeren door Nederland en België opzoek naar verborgen liefde. Heb jij een mooie lach of juist een stoere blik? Wil je een romantische foto voor je geliefde of één gemaskerd voor je verborgen liefde? Met Valentijn’s koffer laten zij, hoe dan ook, een romantische foto achter die je kunt sturen naar welke geliefde dan ook. Laat je even weten hoe het is afgelopen?

Prijs per acteur vanaf € 540,-

De Valentijnsdag fotograaf wordt veelvuldig ingezet als Valentijnsdag entertainment in winkelcentrums en voor citymarketing. Rond Valentijnsdag wordt er veel op de liefde gericht, maar Valentijn weet dit op te rekken naar uit geven van positivitie, verwantschap en verbroedering, wat ook een vorm van liefde is natuurlijk maar daarmee een grotere groep aanspreekt. Als Valentijnsdag entertainment zijn er ook nog wel andere acts, zoals de Valentijns mobiele spelshow, de lakeien zijn altijd zeer welkom, de geisha’s met hun gegiechel worden altijd gewaardeerd en ook Pierot en Pierrette, de mimespelers worden positief onthaald.

Maar ook op andere stijlvolle evenementen waar men niet bang is voor kostuumdrama met een knipoog is Valentijn aanwezig. Een Venetiaans bal, een schoolgala of Nieuwjaarsreceptie. Valentijn weet zich gemakkelijk aan te passen, al is zijn liefdevolle boodschap universeel.

Bent u op zoek naar acteurs voor een andere vorm? Kijk dan eens op www.acteur.nl