Zwerver inhuren of boeken – clochard typetje voor feest en entertainment

Zwerver typetje

Zwerver

Wie heeft hem hier binnen gelaten? Arie is dakloos en staat altijd open voor een warme slaapplek met eten en drinken. Hij ziet er misschien behoorlijk onverzorgd uit, maar met zijn charme weet hij veel voor elkaar te krijgen en van een beetje flirten met de dames is Arie niet vies, al kent hij z’n plek. In elke situatie benut hij de kansen die hij ziet, flessen verzamelen voor het statiegeld of wilt iemand wellicht nog een mooie horloge kopen? Op een feest moet je een beetje inmengen en gaat hij maar al te graag even de dansvloer. Bedelend voor wat kliekjes weet hij zich prima te amuseren met het gezelschap tot hij in de gaten heeft dat hij daar nog een rekening heeft open staan.

Tip: De zwerver is van alle markten thuis en voelt zich ook overal thuis. Hij is dus overal in te zetten, maar komt nog beter tot z’n recht met een theatrale tegenspeler, zoals de toiletjuffrouw of de politieagent.

Prijs per acteur vanaf € 640,-

De zwerver is samen met de toiletjuffrouw, de dronken ober en de lakei lang de standaard geweest als het aankomt op typetjes. De zwerver komt nog steeds graag op feestjes, maar je ziet hem ook bij dealerdagen als men de ‘Urban’ collectie presenteert of bij buurtprojecten om zijn steentje bij te dragen als echte man van de wijk.

Communicatie is een specialisatie van ons en dus is de zwerver een perfect typetje om binnen uw gemeente het verhaal te komen vertellen van wat er op straat speelt of om producten te testen of ze hufterproof zijn. De Zwerver past zich razend snel aan in iedere situatie waardoor hij zich altijd passend gedraagt al is het soms op het randje. Leuk uitdagend spel, binnen de lijntjes.

Waarvoor zoekt u een theater act of acteurs?
Zakelijk evenementCommunicatieMaatwerkFeestTypetjesStraattheaterKindertheaterActeurs voor ander project