Sherlock Holmes en Watson – CSI – detective en rechercheur

Sherlock Holmes & Watson

Iets vreemds gezien? Nou dat kan kloppen, want Sherlock Holmes is in de buurt. Deze wereldberoemde detective is met zijn goede vriend en assistent Watson op onderzoek uit naar een groot mysterie. Wil je weten wat? Hou hem dan maar goed in de gaten.

Meeleeftheater

Meeleeftheater, ook wel meespeeltheater genoemd, is clownesk interactief kindertheater. De kinderen hebben hierbij invloed op het verhaal. Niet stil zitten en mond houden, maar meedenken, roepen, dansen en uitbeelden, kortom één groot feest! De Lachende Lama speelt bovendien voor alle aanwezigen. Dat betekent dat we ook grapjes voor de ouders erin stoppen of voor de wat oudere kinderen. Zo is het pas echt leuk voor iedereen.

Heeft u een specifiek thema of een boodschap? We kunnen met veel gemak onze voorstelling afstemmen op uw onderwerp of wensen zonder extra kosten.

~ Voorstelling: Sherlock is het spoor kwijt ~

Iedereen kent de man met het unieke tenue. Het is de wereldberoemde detective Sherlock Holmes. Maar wat doet hij hier? Sherlock lost niet alleen mysteries op, maar doet zelf ook erg mysterieus. Onder begeleiding van zijn grote vriend en assistent Watson wordt het onderzoek gestart. Iemand gezien in een streepjes pak? Het gebouw wordt met afzet lint gedeeltelijk geblokkeerd. Mensen worden indringend ondervraagd, er worden profiel schetsen getoond. Wordt het mysterie ontrafeld? Misschien dat het met de hulp van de kinderen toch nog tot een goed einde kan komen.

Prijs mobiel vanaf € 540,- show vanaf € 870,-