Fotograaf met printservice – fotoprint op locatie

Fotograaf met printservice

Fotograaf met printservice

Direct een foto mee krijgen op locatie werkt altijd positief. Of het nu op een feest is, een beurs of het winkelcentrum. Voor elke gelegenheid hebben we weer een ander voorstel. Soms is het mobiel rondlopend met een printer op accu, de andere keer een complete greenscreen studio met uw thema op de achtergrond erbij geprint. De meeste van onze typetjes kunt u boeken in combinatie met de professionele fotograaf met printservice.

We horen graag waar we een voorstel voor mogen maken.

Prijs indicatie vanaf  € 640,-

Feest met fotoprint

Of het nu een bruiloft, verjaardag of personeelsfeest is, mensen vinden foto’s ontzettend leuk als herinnering. Fotoprints komen direct uit de printer nadat de fotograaf de foto gemaakt heeft. Hoeveel fotoprints heeft u nodig? Het maakt doorgaans niet uit omdat het aantal foto prints is inbegrepen in de prijs. Eén fotograaf kan tenslotte maar een x-aantal foto’s per uur maken. Bij grotere feesten kijken we dus samen met u hoeveel fotografen u nodig heeft.

Online album

U wilt wellicht niet alleen uw eigen foto’s zien, maar ook die van anderen. Daarom bieden wij zonder extra kosten het online fotoalbum aan waar u met wachtwoord binnen kunt komen en daar dan alle foto’s kan bekijken en downloaden.

Professionele fotograaf en/of entertainer

Doorgaans werken wij met professionele entertainers. Bij de printservice werken wij met een professionele fotograaf die ook heel goed is in theater. Vaak combineren we dit met een professionele entertainer zodat de hele beleving gewaarborgd is. Uiteraard kijken we bij elk project wat nodig is om zo goed mogelijk aan te sluiten bij uw wensen. Bekijk hier alle standaard fotograaf entertainment acts die u met of zonder printservice kunt boeken.

Fotomarketing

De fotograaf met printservice is goed in te zetten voor fotomarketing, een ideale manier om je klanten offline met je merk in aanraking te laten komen. Merkactivatie met een herinnering van een prettige beleving van uw merk of boodschap.

Op zoek naar iets meer complex? Kijk dan ook eens op www.acteur.nl