Ontdekkingsreiziger – een echte wereldreiziger is altijd op onderzoek

Ontdekkingsreiziger kindertheater

Meeleeftheater

Meeleeftheater, ook wel meespeeltheater genoemd, is clownesk interactief kindertheater. De kinderen hebben hierbij invloed op het verhaal. Niet stil zitten en mond houden, maar meedenken, roepen, dansen en uitbeelden, kortom één groot feest! De Lachende Lama speelt bovendien voor alle aanwezigen. Dat betekent dat we ook grapjes voor de ouders erin stoppen of voor de wat oudere kinderen. Zo is het pas echt leuk voor iedereen.

Heeft u een specifiek thema of een boodschap? We kunnen met veel gemak onze voorstelling afstemmen op uw onderwerp of wensen zonder extra kosten.

~ Voorstelling: Hier! Een nieuw dier! ~

We worden verrast door een speurende Victor. Hij is ontdekkingsreiziger en is net aangekomen met  zijn hulpje Mika. Samen zijn ze op zoek naar alles wat nieuw is, want dat doen ontdekkingsreizigers nou eenmaal. Ze reizen al een hele tijd rond, maar het wordt steeds moeilijker. Het meeste is namelijk al ontdekt, of je moet echt diep de jungle in duiken.  Maar Victor weet dat er vlak onder je neus nog veel te ontdekken valt en wil daarom niet al te ver van huis. Mika denkt daar iets anders over. Op wonderbaarlijke wijze ontdekken ze ineens een gigantisch groot nieuw dier. Wat is het eigenlijk en hoe zullen we het noemen?

Mobiel entertainment

Victor is ontdekkingsreiziger en samen met zijn hulpje Mika is hij altijd opzoek naar alles wat nieuw voor hem is. Victor heeft zoveel in de natuur gezeten dat hij ontzettend veel nieuwe dingen ontdekt. Helaas voor hem zijn het nieuwerwetse middelen zoals de mobiele telefoon en een computer. Naar Mika luistert hij allang niet meer, dus ga jij het hem vertellen? Doe maar niet, het is eigenlijk best grappig. Even kijken wat hij nog meer weet te ontdekken.

Prijs mobiel vanaf € 640,- show vanaf € 965,-

 

Waarvoor zoekt u een theater act of acteurs?
Zakelijk evenementCommunicatieMaatwerkFeestTypetjesStraattheaterKindertheaterActeurs voor ander project