Ballonnen vouwen – iedereen kan het, en we gaan het jou leren

D.H.Z. Ballonnen vouwen

Mobiel entertainment

Wil jij ook een mooie ballon? Nou, dan gaat papa die voor je maken. Kies maar een ballon uit en wacht dan even voor de warming-up. Daar is nog een mama die een ballon wil maken en een opa, het wordt nog druk. Doe-het-zelf ballonnenvouwen doet precies wat het zegt. Onze niet alledaagse ballonnenknoper zet mensen zelf aan het werk. Lui? Nee hoor, hij heeft het er maar druk mee. Iedereen vanaf 9 jaar (i.v.m. motorische vaardigheden) kan direct meedoen met het vouwen van ballonnen. Wat gaan we maken? Een hond, bloem, zwaard, papagaai? Natuurlijk wel met een goede uitleg en de gezelligheid om met een hele groep een ballon te vouwen. Wil je er meer? Dan blijf je toch lekker staan.

Workshop

Geef mensen een ballon en ze worden vrolijk. De kracht van een ballon is meer dan rubber en lucht, het is de verbeelding die wordt aangesproken. Bij deze workshop worden de basistechnieken van het ballonvouwen aangeleerd. Iedereen kent het hondje en die gaan we natuurlijk ook samen maken. Vele andere figuren volgen en wie weet bedenkt u zelf een nieuwe variant. Een luchtige workshop waar elk communicatief thema aangekoppeld kan worden.

De ruimte moet groot genoeg zijn voor alle deelnemers om vrij in te bewegen en te zitten. Een grote groep kun je minder bij brengen. Wij adviseren dan ook max. 14 deelnemers per sessie of een meer ludieke aanpak voor een grote groep.

Prijs op aanvraag