De Vreemde Fotograaf – fotografie straattheater act

De Vreemde Fotograaf - ludieke fotograaf voor uw feest

Vreemde Fotograaf

Bent u op zoek naar ludiek interactief improvisatietheater waarbij men achteraf ook nog een foto kan downloaden? Dan is de vreemde fotograaf een uistekende act voor u. Gert-Jan is feestfotograaf voor een aantal vooraanstaande bladen. Hij toert door Nederland en België om topfeesten en straattheaterfestivals te bezoeken en op de plaat te zetten. Soms is het gewoon niet duidelijk in welke sfeer iemand zich begeeft. Hiervoor heeft Gert-Jan iets verzonnen; met zijn feestkoffer laat hij, hoe dan ook, een feestelijke foto achter. Hij weet bijzondere momenten te creeëren en laat hele groepen mensen in bijzondere poses één kunst object maken. Een lust voor het oog en soms heel intiem een fraai portretje.

Tip: Extra leuk met styliste, met twee krijg je natuurlijk meer gedaan en heb je een groter effect.

De vreemde fotograaf kan in vele hoedanigheden verschijnen. Welke thema spreekt u aan? We kunnen dit maatwerk voor u verzorgen. Bijvoorbeeld de Paashaas fotograaf, Valentijn fotograaf, Oranje fotograaf, Lakei fotograaf, Piraat fotograaf, Tirol fotograaf, Griezel fotograafRoetveeg piet fotograaf, Dickens fotograaf, Kerst fotograaf, Paparazzi fotograaf

Wilt u liever de foto’s direct geprint meegeven met tekst en logo? Dat kunnen we ook voor u verzorgen met onze fotograaf met printservice.

Prijs per acteur vanaf € 640,-

De vreemde fotograaf is een grappige fotograaf die passend bij het evenement door middel van improvisatietheater zeer ludieke momenten creëert. De ene keer hilarisch en op een ander moment memorabel. Tijdens een opening is de vreemde fotograaf begeleidend aanwezig van de openingshandeling, op een straattheaterfestival zorgt hij voor vele verrassingen en hilariteit. De vreemde fotograaf komt ook veel op verjaardagen, bruiloften, jubileumfeesten, vrijwilligersfeesten, personeelsfeesten en is aanwezig bij teamuitjes. Entertainment is het doel, de foto is leuk meegenomen.

Waarvoor zoekt u een theater act of acteurs?
Zakelijk evenementCommunicatieMaatwerkFeestTypetjesStraattheaterKindertheaterActeurs voor ander project