Piraat fotograaf – Piraat entertainment en foto act in één

Piraat fotograaf

Piraat fotograaf

Kapitein Bulderbonk is een echte piraat en weet iedereen in de juiste stemming te krijgen. Hij is altijd op zoek naar nieuwe piraten en struint langs havens en steegjes om gepaste kandidaten te vinden. Natuurlijk handig voor zijn portfolio om een foto te maken en mensen kunnen die dan zelf ook weer downloaden. Heb je een goede piraten kop, dan is verder niets nodig. Maar geregeld wordt er toch een piratenhoed of andere prop erbij gehaald om het echte karakter naar boven te krijgen. 

Tip: Erg leuk in combinatie met scheepsmaatje.

Prijs per acteur vanaf € 640,-

De Piraat fotograaf is een graag gezien gast op Visserijdagen, Havendagen, Dorpsfeesten,  Vismarkten en Tallship events, zoals SAIL. Hij komt soms alleen, maar wordt bij grotere evenementen vergezeld door zijn piraten maatje, met wie hij ook Kindertheater voorstelllingen verzorgd in thema.

Piratenfeesten zijn altijd méér dan gezellig. Geen wonder dat de Piraat fotograaf daar bij wilt zijn. Want een Piraat in het Piratenhol is als water rondom een schip. Piraten onder elkaar begrijpen elkaar zonder al te veel woorden. Er wordt daarom veel ‘Aarrrr’, ‘Ahoy’ en ‘Aye aye’ gezegd met hard gebulder, vreemde blikken en bijzondere handgebaren.

Ook op plaatsen verder van zee voelt hij zich prima, zolang er maar een goed avontuur te ontdekken is, een schat, een mysterie op te lossen of de opening van een Piraat waardige etablissement. Hij voelt zich overal thuis van kinderevenementen, huttenbouwdorpen tot bevrijdingsfestivals, straattheaterfestivals en toeristische trekpleisters. Maar er moeten wel altijd mensen zijn. De Piraat fotograaf is een echte mensen mens en doet niet graag aan landschaps fotografie. Hij wil de mens in z’n ruwste vorm op de plaat krijgen, daar wordt hij gelukkig van.

Waarvoor zoekt u een theater act of acteurs?
Zakelijk evenementCommunicatieMaatwerkFeestTypetjesStraattheaterKindertheaterActeurs voor ander project