Kindertheater Boselfen – kindervoorstelling met natuur en milieu

Boselfen

Meeleeftheater

Meeleeftheater, ook wel meespeeltheater genoemd, is clownesk interactief kindertheater. De kinderen hebben hierbij invloed op het verhaal. Niet stil zitten en mond houden, maar meedenken, roepen, dansen en uitbeelden, kortom één groot feest! De Lachende Lama speelt bovendien voor alle aanwezigen. Dat betekent dat we ook grapjes voor de ouders erin stoppen of voor de wat oudere kinderen. Zo is het pas echt leuk voor iedereen.

Heeft u een specifiek thema of een boodschap? We kunnen met veel gemak onze voorstelling afstemmen op uw onderwerp of wensen zonder extra kosten.

~ Voorstelling: Het geheime kruid ~

We worden verrast door twee speelse boselfen. Het zijn Vicky en Wout, twee vrienden voor het leven die samen met de kinderen bijzondere avonturen beleven. Vicky maakt heerlijke appeltaarten, maar Wout weet ze telkens helemaal op te eten. En dat is al niet de eerste keer. Kunnen we Wout niet eens een lesje leren? Vicky heeft een idee, maar willen de kinderen dan meehelpen om Wout voor de grap te houden?

Mobiel entertainment

Wauw, dat heb ik nog nooit gezien. Boselfen, zomaar hier in het wild. Met veel bombarie lopen ze rond en vermaken zichzelf met alles en iedereen. Zouden ze ook nog voor iets bijzonders komen? Hou ze in de gaten, want je weet maar nooit.

Prijs mobiel vanaf € 640,- show vanaf € 965,-