Communicatie met acteurs - activering door interactief improvisatietheaterCommunicatie met acteurs kan veel opleveren. Onze acteurs weten uw doelstellingen et bereiken door interactieve activering. Handig op een beurs, congres of op de werkvloer.

Communicatieve is hét paradepaardje van De Lachende Lama. U vindt hier een overzicht van onze theater acts die we regelmatig uitvoeren voor communicatie met acteurs. Onze standaard is maatwerk omdat elke opdracht ook weer anders is. Wij denken altijd mee in hoe we de grootste meerwaarde voor u kunnen creeëren en om te zorgen dat we de juiste beleving neerzetten.

Communicatie steeds interactiever

Wij zien dat communicatie steeds interactiever wordt. Dat kan natuurlijk met touch-screens en veel gebeurd tegenwoordig ook online, maar het fysieke contact zal altijd blijven. Het voelt meer authentiek en mensen willen écht boven nep. Maar acteurs zijn toch nep, zou u kunnen denken. Het antwoord hierop is ja en nee. Acteurs spelen inderdaad een rol en zijn dus niet echt Rembrandt van Rijn of de politie agent op de werkvloer om maar iets concreets te noemen. Er zijn natuurlijk ook meer abstracte rollen die meer authentiek over komen zoals de presentator, acteurs in kleur en de paparazzi fotograaf. Maar men speelt altijd vanuit echt-nep. Zij zijn misschien niet echt, maar ze vertellen wel oprecht uw authentieke verhaal dat moet staan als een huis om het oprecht te kunnen laten voelen. Zij staan geheel achter het verhaal en zijn de fysieke aanwezigheid, visualisatie, het uithangbord, de belichaming van uw communicatie.

Aanjager van uw evenement

Naast het communiceren van uw verhaal zijn zij ook aanjagers. Zij kunnen uw evenement qua communicatie dan wel feest sturing geven. Waar heeft u activering nodig? Daar zijn zij. Meer mensen naar de stand, meer gesprekken over uw onderwerp, meer menen op de dansvloer of juist minder mensen bij de ingang of bij de bar. De aanjagers weten op een positieve manier het evenement te sturen naar uw wensen. Zij brengen mensen letterlijk in beweging. Acteurs als dus niet alleen als communicatiemiddel, maar ook sturing van de beleving.

Welke communicatie acts zijn geschikt voor mij?

De Lachende Lama biedt een grote variëteit acts aan voor communicatie met acteurs. Opent uw bedrijf een nieuw pand, dan kunnen onze lakeien op een ludieke wijze de openingshandeling begeleiden. Stat u op de beurs, of presenteert u een nieuw product? Dan zijn er verschillende rollen die De Lachende Lama aan kan nemen: van host en hostesses tot presentatoren en spreekstalmeesters, maar ook onze acteurs in kleur zijn hier zeer gewild. Elk project vraagt om een goed doordacht plan, dus we denken graag en vrijblijvend met u mee om na te gaan wat bij u het beste kan werken.

Niet zomeer typetjes, maar echt een hoogwaardige beleving? Kijk dan ook eens op www.acteur.nl