Tropical Beachparty – zomerse theatrale spelshow en entertainment

Tropical Beachparty

Tropical Beachparty

Show

Zomerse sferen en een brandend verlangen om gepassioneerd te dansen? Dat komt goed uit. De beach boys are in town en zorgen voor een spectaculaire tropisch feest boordevol muziek en dans. Tijdens de avond worden uw gasten uitgedaagd met limbodansen, de cocktail date, het snorkel spel, hoelahoep contest, Hawaïen danspaartjes, sambaballen workshop en nog veel meer. Kortom.. een boordevolle avond.

Mobiele show

Met hun mobiele presentatie unit zijn zij overal te vinden waar uw gasten zijn. Op het ene moment bent u nog druk aan het kletsen over de nieuwe auto of de kinderen. Op het volgende moment strijd u mee met lotgenoten door vragen, spelen en opdrachten. Winnen-winnen-winnen dames en heren. En…, er mag gedanst worden. De spelshow wordt afgestemd op uw gelegenheid.

Reisleiders – foto act (feest)

Deze ludieke reisleiders lopen rond en proberen vakantie herinneringen op te halen van de gasten en terug te blikken op bizarre situaties waarbij ze zelf misschien iets te ver gaan. Ze hebben hele vreemde gevonden voorwerpen en zijn op zoek naar de juiste eigenaar. En hun fototoestel is stuk en daarom moeten ze alle foto’s opnieuw maken. Gelukkig hebben zij een koffer met vakantieattributen om dat makkelijker te maken.

Tip: Stuur vooraf voldoende informatie zodat we er een maatwerk spelshow van kunnen maken.

Prijs mobiel vanaf € 640,- show vanaf € 965,-

Het strand is de ideale omgeving voor uw party. Een echte beachparty moet dus wel wat zand hebben, maar een beetje schelpenzand op elke tafel met wat decoratie doet ook al wonderen. Onze Tropical Beachparty boys laten u in echte party sferen belanden. Als geen ander weten zij de sfeer te creëren die het beste bij u en uw mensen past. Maatwerk is onze standaard, omdat welke situatie om een andere aanpak vraagt.

De Tropical Beachparty neemt u wel mee naar Caribische sferen, misschien zelfs een beetje hippie of seventies. Op een Caribisch feest met een alcoholvrije cocktail zijn ze dus ook heel inzetbaar. Voor een beachparty in een meer ‘hip and happening’ sfeer past ons stylingteam wit beter. 

Waarvoor zoekt u een theater act of acteurs?
Zakelijk evenementCommunicatieMaatwerkFeestTypetjesStraattheaterKindertheaterActeurs voor ander project