Tirol Fotograaf – fotograaf en Tirol entertainment in één

Tirol fotograaf

Hans is een echte Tirolfan en weet iedereen in Tirol stemming te krijgen. Hij toert langs feesten door Nederland en België om mensen op Tiroler wijze op de plaat te zetten. Soms is daar niet zoveel voor nodig. Op andere momenten pakt Hans zijn Tirolerkoffer vol toepasselijke hoedjes en attributen. Hans weet het zeker. Hij laat, hoe dan ook, een feestelijke Tirol foto achter.

Tip: Erg leuk in combinatie met Heidi, wie wil er nou niet met haar op de foto?

Prijs per acteur vanaf € 640,-

U komt de Tirol fotograaf tegen op Tiroler avonden, Tirol markten, Oktoberfest, Oktoberfeesten en thema events rondom Oostenrijk en Zuid-Duitsland. De Tirol fotograaf is een professionele entertainer en kan best leuke foto’s maken. Maar als de foto’s belangrijkers zijn dan het entertainment sturen we een professionele fotograaf die ook best leuk kan entertainen. De fotograaf kan dan ook eventueel foto’s direct geprint meegeven aan uw bezoekers met erop uw logo en tekst geprint.

De Tirol fotograaf maakt vooral veel plezier en zorgt voor een grotere Tirol beleving. Hij voelt zich thuis op feesten, maar ook als straattheater act is hij een welkome gast.

Zelf een Tirolerfeest organiseren? Wij denken graag met u mee. We hebben ook een avondvullende spelshow met muziek; de Tiroler spelshow. Of we kunnen maatwerk iets samenstellen speciaal naar uw wensen.

Acteurs nodig voor een meer complex geheel? Kijk dan ook eens op www.acteur.nl