Spelshow – maatwerk quiz of interactief voor grotere groepen

Spelshow

Show

Afsluiting van het jaar, een speciale boodschap die onder de aandacht gebracht moet worden of het afscheid van iemand? Allemaal goede redenen voor een spelshow. Om kennis te testen, kennis op te doen of nog even terug te kijken wat we samen hebben meegemaakt. Gepast bij de gelegenheid maken we een mooi programma rondom uw onderwerp of om uw boodschap te presenteren door interactieve improvisatietheater met zang, dans en doldwaze spelelementen.

Wij spelen ludiek interactief improvisatie theater, heel erg gezellig en communicatief sterk. Maatwerk is onze standaard. We gebruiken spelelementen als metafoor voor uw speerpunten die u wilt vertellen. Op het ene moment bent zitten mensen nog onderuit gezakt naar een speech te luisteren, op het volgende moment staat iedereen swingend en dansend een warming-up te doen en strijden sommige mee met de sambaballen wedstrijd, zing het lied of niet, twist of twister en het kaugombellenspel. Winnen-winnen-winnen dames en heren. En…, er mag gedanst worden.

Mobiel entertainment

De ‘maatwerk’ mobiele spelshow is perfect toepasbaar als promotie middel of als interne communicatie op uw kantoor, school of het winkelcentrum.

Prijs mobiel vanaf € 640,- show vanaf € 965,-