De Vreemde Fotograaf – feestelijk en grappige fotograaf

De Vreemde Fotograaf - ludieke fotograaf voor uw feest

Vreemde Fotograaf – Feest!

Ieder feest heeft al snel een fotograaf of mensen maken zelf foto’s. Onze vreemde fotograaf heeft dan ook niet het maken van foto’s als hoogste doel. Gert-Jan weet kunst te maken met fotografie. Eerst een paar proef foto’s met een gouden lijst en daarna komt de koffer vol attributen op tafel om ware kunst te maken die tot grote hilariteit leidt. Gert-Jan weet heel goed aan te voelen hoever zijn modellen willen gaan en zal die grens altijd proberen op te zoeken, maar nooit er overheen te gaan. Spektakel en interactief feest plezier met een leuke foto die men achteraf kan downloaden.

Tip: Extra leuk met styliste, met twee krijg je natuurlijk meer gedaan en heb je een groter effect.

Prijs per acteur vanaf € 640,-

De vreemde fotograaf kan in vele hoedanigheden verschijnen. Welke thema spreekt u aan? We kunnen dit maatwerk voor u verzorgen. Bekijk hier de andere foto acts.

Wilt u liever de foto’s direct geprint meegeven met tekst en logo? Dat kunnen we ook voor u verzorgen met onze fotograaf met printservice.

Een ludieke fotograaf boeken voor uw bruiloft, bedrijfsfeest of verjaardag? Kijk naar het aanbod van al onze fotograaf acts. De fotografen van De Lachende Lama zijn geschikt voor feesten, recepties, markten en festivals. Maar we werken ook samen met professionele fotografen als fotografie belangrijker voor u is dan het entertainment aspect.

We werken alleen met professionals. Aan u de vraag of dit professionele entertainers moeten zijn of professionele fotografen. Maar ook de entertainers weten een hele goede foto te maken. Voor situaties die meer uitdagend zijn, zoals donkere ruimtes of veel bewegend (disco) licht is een échte professionele fotograaf wel aan te raden. De foto’s worden altijd digitaal geleverd, maar u kunt ze ook bekijken en downloaden in uw eigen online fotoalbum met wachtwoord.

De paparazzi fotograaf wordt vaak ingezet bij de rode loper als mensen binnen komen. De vreemde fotograaf is vaak een vervolg act waarbij de acteurs eerst als piccolo de mensen welkom heeft geheten.

Fotograaf boeken voor uw festival, bedrijfsfeest of receptie in heel Nederland en Belgie, o.a. Alkmaar, Almere,  Alphen aan den Rijn,  Amersfoort,  Amsterdam,  Apeldoorn,  Arnhem, Breda,  Breda,  Delft, Den Bosch,  Den Haag, Deventer, Dordrecht, Ede, Eindhoven, Emmen,  Enschede, Groningen,  Haarlem,  Haarlemmermeer,  Leeuwarden, Leiden,  Maastricht,  Nijmegen,  Rotterdam,  Tilburg,  Utrecht,  Venlo, Westland, Zaanstad, Zoetermeer en Zwolle.

Maar natuurlijk overal in alle provincies;  Noord-Holland, Zuid-Holland, Utrecht, Flevoland, Groningen, Friesland, Drenthe, Gelderland, Overijssel, Zeeland, Noord-Brabant, Limburg.

Waarvoor zoekt u een theater act of acteurs?
Zakelijk evenementCommunicatieMaatwerkFeestTypetjesStraattheaterKindertheaterActeurs voor ander project