Fotograaf entertainment - fotografie en theater

Fotograaf entertainment is een combinatie van een fotograaf met entertainment. Wij spelen doorgaans met een professionele entertainer die tijdens zijn ludieke act een foto kan maken die later gedownload kan worden. Maar het is ook mogelijk om voor een professionele fotograaf te kiezen die foto’s direct kan printen en mee kan geven op locatie en daarnaast als entertainer het ludiek begeleidt. Het is een nuance verschil die bij vrijwel elke act toegepast kan worden, maar het kan van cruciaal belang zijn voor de doelstelling van de dag. We denken daarom ook altijd graag met u mee om na te gaan wat het beste aansluit bij uw wensen. Op zoek naar fotograaf entertainment en weet u niet goed wat het beste bij u gaat werken? Laat het dan gewoon even weten, dan doen wij u een passend voorstel.

Dit zijn onze standaard fotograaf acts, maar we kunnen met eenvoudig gemak een maatwerk fotograaf act voor u maken. Een bijzonder thema, zoals sixties, maffia of Ibiza market? Of misschien iets wat past bij hetgeen u communiceert, minder gebruik van water, duurzaam bouwen of innovatie wellicht? Wij maken het voor u.

Foto acts met professionele begeleiding, waarom?

Tegenwoordig zijn er ook aardig wat foto printers die je kunt bestellen zonder begeleiding. Photobooth huren? Dat kan snel, goedkoop en simpel. Want het wijst toch zichzelf? En iedereen vindt het leuk om een foto te maken. De lol zit ‘m in het maken van de foto met elkaar. Gedeeltelijk waar. Zoals met zoveel vragen is het antwoord ja en nee.

Jazeker, de meerderheid van de mensen vinden het maar al te leuk om een herinnering te hebben en een foto te maken. Printen is vaak niet eens nodig omdat men dan rondloopt met een foto wat soms zelfs als onhandig wordt ervaren. Men maakt tenslotte ook gewoon zelf foto’s met de smartphone. De meerwaarde zit ‘m dan ook in het aanbieden van een activiteit of misschien nog liever gezegd een beleving. Zonder begeleiding gaat het bij een paar mensen best goed, maar bij een grote groep wordt het al snel chaos en een rommeltje. Sommige mensen komen niet aan de beurt, worden onderbroken door anderen, weten niet wat ze moeten doen of het eind resultaat is simpelweg saai. De beleving wordt dan niet gestuurd, de activiteit heeft meer waarde als er een begeleider bij is en juist de entertainer zorgt ervoor dat iedereen zich gezien voelt en dat het ook daadwerkelijk leuk is voor ieder op hun eigen specifieke wijze.

Entertainer of fotograaf?

Vervolgens is de keuze welke feest fotograaf of ludieke fotograaf het beste aansluit bij uw event. Wat is het doel? Een professionele foto? Of een hoog entertainment gehalte? Rondlopend mobiel entertainment? Of op één plek een activiteit inrichten waar iedereen langs kan komen? Elke situatie is weer anders. Op deze pagina zie je vooral fotograaf typetjes die rondlopen omdat ludiek improvisatietheater onze core-business is. Maar we denken altijd vanuit de klant en wat voor u de beste keuze is.

Fotoalbum online

En tot slot bieden wij als gratis dienst het fotoalbum aan. Hiermee hoeft niet iedereen achteraf te zoeken naar de foto’s, maar kunnen uw gasten of uw publiek direct op onze website met of zonder wachtwoord hun foto terug vinden en downloaden zonder rare logo’s en fratsen. Eenvoudig en simpel. Wanneer wij ingezet worden voor uw promotie is het natuurlijk handig om de foto’s op uw eigen website te plaatsen. Zorg dan voor uitdeelkaartjes met daarop de url waar men de foto’s kan vinden. Vaak horen we, ‘iedereen kent onze facebook pagina wel’. Maar als men moet zoeken of je niet helder communiceert haken veel mensen af. Kleine moeite om een paar kaartjes te printen en het heeft echt een grote meerwaarde.

Op zoek naar iets meer complex, bijvoorbeeld een beursstand met fotowand? Kijk dan ook eens op www.acteur.nl