Roetveeg Piet Fotograaf – Fotopiet – foto en roetveeg piet entertainment

Roetveeg Piet fotograaf – Fotopiet

Fotopiet is helemaal in de feest stemming want hij is ingehuurd door een aantal vooraanstaande bladen om de mensen in Sinterklaasstijl te portretteren. Hij toert door Nederland en België om op zoek te gaan naar Sint en Piet talent. Sommige doen het ook erg goed als Amerigo, het paard van Sinterklaas. Met zijn feestkoffer vol Sinterklaas items laat hij, hoe dan ook, een feestelijke foto achter.

Prijs per acteur vanaf € 640,-

Zwarte Piet maakt een transformatie door en wij gaan gezellig met hem mee. Wij hebben geleerd van Rembrandt in Madurodam dat kinderen hem ook als Piet zien. Hij heeft dezelfde pofbroek, mooie witte kraag en grote veer op z’n pet. Van de andere kant zijn tradities ook mooi om in ere te houden en verandering is nu eenmaal weerstand. Wij bewegen gemakkelijk met u mee en horen graag hoe u uw Sinterklaasfeest kleur wilt geven.

Wilt u dat roetveeg piet fotograaf de foto’s direct print met uw logo, tekst en maatwerk kader? Dan komt de fotopiet met printservice naar u toe. Bij een ‘meet and greet’ met Sinterklaas doen we dit ook regelmatig.

Op zoek naar ander Sinterklaas entertainment zoals een kindertheatershow voor Sinterklaas, dan kunt u hier eens kijken.

Acteurs voor een heel ander Sinterklaas idee? Kijk ook eens op www.acteur.nl