Griezel fotograaf – fotograaf en Halloween entertainment in één

Griezel fotograaf

Deze Halloween fotograaf gaat met een kist vol griezelige maskers en materialen op pad om de mensen zo luguber mogelijk, of gewoon grappig, op de foto te zetten. Misschien heb je wel géén masker nodig? Laat je lelijkste blik eens zien! Of je meeste enge glimlach? Hij laat zijn kaartje achter waardoor je de foto gratis kunt downloaden op internet met wachtwoord die hij je in je oor fluistert. Kun je andere mensen ook nog de stuipen op het lijf jagen met je meest verdorven uiterlijk, gezellig. Fijne Halloween!

Tip: Er leuk in combinatie met vampier, heks of Beetlejuice met wie de gasten op de foto kunnen.

Prijs per acteur vanaf € 640,-

De griezel fotograaf of Halloween fotograaf is helemaal niet eng, hij is erg kindvriendelijk en toch loopt hij met een afgehakt hoofd rond. Hoe doet hij dat? Met Halloween weet gelukkig iedereen dat we eng doen als spel en daar zijn de meeste kinderen dan ook goed op voorbereidt. We willen tenslotte extra Halloween vreugde brengen en geen tranen. Onze professioneel theaterspelers weten heel goed aan te voelen hoe ze de spanning wel kunnen opvoeren, maar binnen de grens van het toelaatbare blijven voor de groep die op dat moment voor hen staat. De kunst van het improviseren is om de de juiste beleving te blijven geven.

De griezel fotograaf, of Halloween fotograaf, komt heel graag samen met één van z’n vrienden naar u toe voor extra plezier. En op die manier kunt u ook echt met een griezel op de foto. Zoals Eucalypta de Heks, Beatlejuice of Bloody Mary.  Je ziet ze bij uw lokale Halloween optocht, Halloween festival, Halloweenstoet, Halloweenfeest, Halloween winkelcentrum promotie.

Halloween entertainment met fotografie kan ook in andere hoedanigheden. Wij horen graag waar u naar opzoek bent zodat we u een voorstel kunnen doen.

Halloween acteurs nodig van een heel ander kaliber? Kijk dan eens op www.acteur.nl