Kerst Fotograaf – fotograaf en kerst entertainment in één

Kerst fotograaf

Gert-jan is Kerst fotograaf voor een aantal vooraanstaande bladen. Hij toert door Nederland en België om de beste kerstfeesten te bezoeken en op de plaat te zetten. Soms is het gewoon niet duidelijk in welke sfeer iemand zich begeeft. Hiervoor heeft Gert-Jan iets verzonnen; met zijn kerstkoffer laat hij, hoe dan ook, een feestelijke kerstfoto achter.

Prijs per acteur vanaf € 640,-

De ludiek kerst fotograaf is een entertainment en theateract waarbij de acteur ook echt foto’s maakt die we achteraf naar u versturen én men kan bekijken en downloaden in het gratis online fotoablum met of zonder wachtwoord.

Naast de kerstfotograaf hebben we meer kerst entertainment in combinatie met fotografie, zoals de Dickens fotograaf waarbij mensen in Dickens stijl worden aangekleed. Maar we kunnen ook maatwerk acts verzorgen, zoals de Kerstelfen die foto’s maken met u en de Kerstman. Uiteraard komt ook de kerst fotograaf graag met hen naar u toe voor uw kerstfeest, kerstreceptie, kerstborrel, of om mee te helpen bij het uitdelen van de kerstpakketten.

De kerstfotograaf weet zich naadloos aan te passen aan uw kerst evenement. Of het nu een personeelsfeest is of een Kerstmarkt.

Wél een foto act, maar niet persé met kerstmis of in thema Kerst? Dan hebben we ook meer algemene acts zoals de paparazzi fotograaf of de ludieke vreemde fotograaf als feest fotograaf. Maar ook fotografen in andere thema’s. Bekijk hier alle standaard fotograaf acts.

Heeft u een meer ingewikkelde aanvraag? Kijk dan ook eens op www.acteur.nl