Kerst entertainmentKerst entertainment met grote impact. Rond Kerstmis zijn er altijd veel evenementen. Voor elke Kerst activiteit is wel een passende act in ons Kerst entertainment aanbod en wij denken natuurlijk graag met u mee in maatwerk concepten. De Kerstdagen zijn gewoon niet compleet zonder een Kerstman, Kerstdames en Kerstelfjes. En ook de Dickens fotograaf vindt u regelmatig terug. Onze sneeuwpoppen, Eskimo’s en Tiroler freunde zijn dan weer een welkome afwisseling. We horen graag uw ideeën om u een aanbod te kunnen doen.

Kerstmarkt

Ons kerstentertainment is graag gezien op Kerstmarkten en Kerstevenementen om extra sfeer en gezelligheid te brengen. Elke Kerstmarkt heeft iets unieks. Met onze Kerst typetjes proberen we graag een meerwaarde te brengen door extra goed aan te sluiten bij uw wensen. Onze acteurs en theateracts zijn makkelijk aanpasbaar voor speciale Kerstwensen.

Professioneel entertainment zorgt voor een grotere impact. De beleving wordt echt vergroot met hun aanwezigheid en uitstraling. De Kerstman in zijn arreslee waarin iedereen mee mag rijden zorgt voor meer dan alleen een glimlach op het gezicht van menig kind en ouder. De Kerstman op bezoek bij uw bedrijf om mee te helpen met het uitdelen van de kerstpakketten, of laat u dat liever aan mevrouw Claus over, bij ons beter bekend als de Kerstvrouw. Maar er zijn meer ondersteunende Kerstfiguren, zoals de Kerstdames die voor veel plezier en ondersteuning kunnen zorgen veelal bij communicatie opdrachten. Kinderen vinden de Kerstelfjes maar al te leuk. Ze halen allerlei streken uit en spelen soms een kindertheater voorstelling, en een andere  keer lopen ze gewoon rond al straattheater act. De Sneeuwpoppen zeggen niet veel, maar maken toch altijd indruk. Misschien juist daarom? Ze kijken hun ogen uit, want als levende sneeuwpop ben je natuurlijk niet zoveel gewend en dat blijkt. Ze vallen van de ene in de andere verbazing. Dick en Diny Dickens zijn ondertussen bezig met stamboek onderzoek. Als de Dickens fotograaf kleden zij iedereen aan in Dickens stijl en maken een mooie foto die men achteraf gemakkelijk kan downloaden. De Kerst fotograaf maakt ook foto’s maar dan helemaal in sfeervolle rood/witte Kerstversiering. En zo hebben we er nog veel meer. Een spelshow of karaoke. Heeft u een idee, maar staat het er niet bij? Geen nood, wij bieden net zo gemakkelijk maatwerk acts aan, de materialen hebben we tenslotte meestal al in huis. Kleine moeite, we doen u zo een passend voorstel.