Kindertheater voor Kerstmis – het Kinderkerstfeest

Het kinderkerstfeest

Meeleeftheater

Meeleeftheater, ook wel meespeeltheater genoemd, is clownesk interactief kindertheater. De kinderen hebben hierbij invloed op het verhaal. Niet stil zitten en mond houden, maar meedenken, roepen, dansen en uitbeelden, kortom één groot feest! De Lachende Lama speelt bovendien voor alle aanwezigen. Dat betekent dat we ook grapjes voor de ouders erin stoppen of voor de wat oudere kinderen. Zo is het pas echt leuk voor iedereen.

Heeft u een specifiek thema of een boodschap? We kunnen met veel gemak onze voorstelling afstemmen op uw onderwerp of wensen zonder extra kosten.

~ Voorstelling: Rendieren gezocht ~

Eén van de kerstelven heeft de verantwoordelijkheid gekregen om op de arrenslee te passen. Maar het is buiten veel te koud. De ander wil wel oppassen maar hij mag absoluut niet het magisch woord zeggen anders vliegen de rendieren weg. Je raad het al.. het overkomt hem toch. Als hij terug komt probeert hij het te verbergen voor zijn collega door binnen een arrenslee na te bouwen samen met de kinderen. Zou ze het door hebben?

~ Uitgebreide versie met Kerstman ~

Ze moeten natuurlijk alles weer op tijd goed hebben voordat de Kerstman binnenkomt. Natuurlijk heeft hij al snel in de gaten dat er iets niet helemaal goed is, maar laat hij zijn elven nog even zweten. Terug naar de orde van de dag. De kinderen willen natuurlijk hun verhalen kwijt bij de Kerstman, een groepsfoto maken en samen zingen en dansen.

Prijs mobiel vanaf € 640,- show vanaf € 965,-