Kerstelfjes – hulpjes van de Kerstman die zelf ook van een feestje houden

Kerstelfjes

Mobiel entertainment

Deze ludieke Kerstelfjes zijn bijzondere wezens en dat blijkt wel weer. Ze zien er erg komisch uit, maar halen minstens zo komische streken uit. Alles is voor hen een avontuur, zeker mensen! Voor hen is december echt één groot feest en overal waar ze komen zetten ze de boel op stelten. Kinderen gaan gemakkelijk mee in hun spel van plezier en vrolijkheid, maar volwassenen bijna net zo makkelijk. Misschien nemen ze de Kerstman nog wel mee. En anders wordt er een papa omgetoverd.

Meeleeftheater

Meeleeftheater, ook wel meespeeltheater genoemd, is clownesk interactief kindertheater. De kinderen hebben hierbij invloed op het verhaal. Niet stil zitten en mond houden, maar meedenken, roepen, dansen en uitbeelden, kortom één groot feest! De Lachende Lama speelt bovendien voor alle aanwezigen. Dat betekent dat we ook grapjes voor de ouders erin stoppen of voor de wat oudere kinderen. Zo is het pas echt leuk voor iedereen.

Heeft u een specifiek thema of een boodschap? We kunnen met veel gemak onze voorstelling afstemmen op uw onderwerp of wensen zonder extra kosten.

~ Voorstelling: Rendieren gezocht ~

Eén van de kerstelven heeft de verantwoordelijkheid gekregen om op de arrenslee te passen. Maar het is buiten veel te koud. De ander wil wel oppassen maar hij mag absoluut niet het magisch woord zeggen anders vliegen de rendieren weg. Je raad het al.. het overkomt hem toch. Als hij terug komt probeert hij het te verbergen voor zijn collega door binnen een arrenslee na te bouwen samen met de kinderen. Zou ze het door hebben?

Prijs mobiel vanaf € 640,- show vanaf € 965,-