Kerstparty – de Kerststemming begint met dit entertainment

Kerstparty

Maatwerk

Elke gelegenheid of locatie heeft een andere Kerstparty nodig. Dus wij doen u graag een passend voorstel voor uw bijeenkomst.

~ Sfeerimpressie ~

Tijdens de Kerstdagen gaat het veelal om sfeer. En een bijzonder vrolijke kerstsfeer wordt gegarandeerd met onze characters. Kerstman junior gaat samen met de kerstmiss naar gouden keeltjes voor hun improvisatie kerstkoor, doen bizarre kerstspelletjes zoals limbo dansen onder de maretak, hebben geweldige tips om het kerstdiner te laten zakken en dansen er op los. Ze delen ook nog eens leuke prijzen uit als je echt goed je best doet. Nu al een onvergetelijke kerst.

Groot kerstfeest met entree act van de sneeuwpop en zijn grote vrienden de kerstelfen. Zij zorgen voor een leuke binnenkomst en een eerste opwarming van dit interactieve kerstfeest. Junior gaat het feest van zijn vader eens moderniseren. Met moderne kersttunes en leuke spelletjes weet hij er een gekke bende van te maken. De Kerstman houdt het liever in nostalgische sferen. Gezellig, maar aangenaam zonder al te veel gebonk. Nadat een aantal aanwezige bij de Kerstman is geweest, en goed is uitgehoord, vindt de oude man het welletjes en mag Junior en de Kerstmiss het weer van hem overnemen. Met dansbare muziek, rare danspasjes, vreemde spelelementen en erg leuke prijzen wordt het zeker een onvergetelijke Kerst

Prijs mobiel vanaf € 640,- show vanaf € 965,-