Moederdag en Vaderdag winkelcentrum entertainment

Met Moederdag en Vaderdag lopen de winkelcentra en winkelstraten weer vol met mensen die hun ouders willen laten weten hoe dankbaar ze zijn met vaak toch een bescheiden aardigheidje. Het moet tenslotte wel leuk blijven. Hoe beter de sfeer, hoe guller de gift van dit jaar. En soms geeft ons entertainment zelf ook cadeaus weg voor Moederdag en Vaderdag, met het Rad van avontuur. Of wellicht laat u onze mimespelers rozen uitdelen, onze lakeien mensen op de rode loper extra hartelijk welkom heten of maakt men een foto voor moeder/vader die men kan downloaden, printen en mooi maken met knutselcreativiteit om zo aan het ontbijt op bed te presenteren.

Wilt u Moederdag entertainment of Vaderdag straattheater boeken, maar staat het hier niet bij? Wij horen graag waarnaar u op zoek bent en doen u dan een passend voorstel.

Moederdag, de dag waarop alle moeders wat extra aandacht verdienen. Bent u op zoek naar leuk entertainment rondom Moederdag in uw winkelcentrum? Denk dan eens aan onze speciale Moederdag straattheater acts en winkelcentrum promotie.

Onze theateracts zijn ook goed in te zetten voor bijvoorbeeld een leuke uitdeelactie. Hierbij kunt u denken aan food en non-food presentjes zoals: bloemetjes, hartjes snoepjes, cupcakes, harten zeepjes en andere giveaways naar uw wens. De bezoekers van uw winkelcentrum wat liefs laten schrijven voor hun moeders? Wij bieden maatwerk oplossingen waarbij we de act aanpassen naar uw wens en mensen de mogelijkheid bieden om een mooie kaart te versieren, schrjiven of met poëzie te voorzien.

Onze Moederdag en Vaderdag entertainment acts zijn professionele entertainers die de beleving en impact vergroten van de ‘shopping experience’ van uw klanten. Zo zorgen ze voor ludiek en hoogwaardig winkelcentrum entertainment.

Op zoek naar acteurs voor een ander project? Kijk eens op www.acteur.nl