kindertheater voor de feestdagenKindertheater voor de feestdagen is heel speciaal. Wij hebben kindertheater shows voor elke feestdag. Wij passen elke voorstelling aan zodat het altijd uniek is voor uw evenement. De feestdagen horen natuurlijk speciaal te zijn en daar doen wij dan ook extra ons best voor. Staat het hier er niet bij? Dan doen wij u een maatwerk voorstel zonder meerprijs om ook uw feestdag te voorzien van het leukste kindertheater.

Kindertheater voor alle feestdagen

Nieuwjaar, Valentijnsdag, Carnaval, Pasen, Bevrijdingsdag, Hemelvaartsdag, Pinksteren, Vaderdag, Moederdag, Koningsdag, Prinsjesdag, Dierendag, Halloween, Sinterklaas en Kerstmis. Kindertheater voor elk Feest, ook het Leids ontzet, Driekoningen of Sint Maarten.

Speciale feestdagen

Naast de gangbare feestdagen en lokale feestdagen zijn er nog hele bijzondere feestdagen. Het afscheid van de schooldirecteur, de bruiloft van een lerares, de opening van een natuurspeeltuin, kinderboekenweek, verhuizing van de bibliotheek, kick-off van een hele nieuwe wijk of wat te denken van het behoud van de kinderboerderij. Wat uw feestdag ook is, wij maken er iets extra bijzonders van.

Staat uw feestdag er niet bij? Wij maken een maatwerk voorstelling veelal zonder meerprijs voor u.

Waarvoor zoekt u een theater act of acteurs?
Zakelijk evenementCommunicatieMaatwerkFeestTypetjesStraattheaterKindertheaterActeurs voor ander project