Kindertheater voor Koningsdag – Hoog bezoek

Voorstelling Koningsdag: Hoog bezoek

Meeleeftheater

Meeleeftheater, ook wel meespeeltheater genoemd, is clownesk interactief kindertheater. De kinderen hebben hierbij invloed op het verhaal. Niet stil zitten en mond houden, maar meedenken, roepen, dansen en uitbeelden, kortom één groot feest! De Lachende Lama speelt bovendien voor alle aanwezigen. Dat betekent dat we ook grapjes voor de ouders erin stoppen of voor de wat oudere kinderen. Zo is het pas echt leuk voor iedereen.

Heeft u een specifiek thema of een boodschap? We kunnen met veel gemak onze voorstelling afstemmen op uw onderwerp of wensen zonder extra kosten.

~ Voorstelling: Hoog bezoek ~

We worden verrast door twee clowneske typetjes. Het zijn Kolder en Kwast, twee vrienden voor het leven die (samen met de kinderen) bijzondere avonturen beleven. Het is Koningsdag en Kolder doet ontzettend raar. Kwast heeft geen idee wat er aan de hand is. Kolder heeft naar de Koning en Koningin geschreven en weet zeker dat iemand van het Koningshuis dit jaar naar hem toe zal komen. Kwast ziet het niet helemaal zitten, maar bedenkt een plan om Kolder niet teleur te stellen. Het lukt alleen als alle kinderen meedoen, oké?

Mobiel entertainment

Kolder en Kwast maken ontzettend veel plezier met elkaar, maar ook graag met iedereen die ze tegen komen. Met een wagen vol spelplezier en een mobiele geluidsunit op accu bedenken ze de meest vreemde spelletjes en dansen ze er op los. Natuurlijk mag je meedoen en je ouders ook!

Prijs mobiel vanaf € 640,- show vanaf € 965,-