Voorstelling halloween: Spoken in de kast

Voorstelling halloween: Spoken in de kast

Meeleeftheater

Meeleeftheater, ook wel meespeeltheater genoemd, is clownesk interactief kindertheater. De kinderen hebben hierbij invloed op het verhaal. Niet stil zitten en mond houden, maar meedenken, roepen, dansen en uitbeelden, kortom één groot feest! De Lachende Lama speelt bovendien voor alle aanwezigen. Dat betekent dat we ook grapjes voor de ouders erin stoppen of voor de wat oudere kinderen. Zo is het pas echt leuk voor iedereen.

Heeft u een specifiek thema of een boodschap? We kunnen met veel gemak onze voorstelling afstemmen op uw onderwerp of wensen zonder extra kosten.

~ Voorstelling: Spoken in de kast ~

Kolder en Kwast zijn twee vrienden voor het leven en beleven tal van avonturen interactief met de kinderen én volwassenen. Kolder kijkt een beetje bang. Kwast wil weten wat er aan de hand is. Kolder is bang voor spoken en heeft daar vannacht over gedroomd. Kwast vindt dat wel vervelend, maar gaat kijken of hij samen met de kinderen geen manieren kan verzinnen om Kolder daar vanaf te brengen. Misschien is het goed om uit te testen of het ook echt werkt? Laten we gaan spoken!

Mobiel entertainment

Kolder en Kwast maken ontzettend veel plezier met elkaar, maar ook graag met iedereen die ze tegen komen. Met een wagen vol spelplezier en een mobiele geluidsunit op accu bedenken ze de meest vreemde spelletjes en dansen ze er op los. Natuurlijk mag je meedoen en je ouders ook!

Prijs mobiel vanaf € 640,- show vanaf € 965,-