Kindertheater voor Halloween – Dracula is verliefd

Dracula is verliefd

Meeleeftheater, ook wel meespeeltheater genoemd, is clownesk interactief kindertheater. De kinderen hebben hierbij invloed op het verhaal. Niet stil zitten en mond houden, maar meedenken, roepen, dansen en uitbeelden, kortom één groot feest! De Lachende Lama speelt bovendien voor alle aanwezigen. Dat betekent dat we ook grapjes voor de ouders erin stoppen of voor de wat oudere kinderen. Zo is het pas echt leuk voor iedereen.

Heeft u een specifiek thema of een boodschap? We kunnen met veel gemak onze voorstelling afstemmen op uw onderwerp of wensen zonder extra kosten.

~ Voorstelling: Dracula is verliefd ~

Als je bang wordt van Graaf Dracula is dat eigenlijk heel normaal. Maar de laatste tijd gebeurd dit minder vaak. Hij lijkt wel ziek te zijn en zegt zelf vleermuizen in zijn buik te voelen. Het is allemaal begonnen sinds zijn penvriendin Eucalypta, met wie hij lange brieven schreef, uit Transsilvanië is gekomen. Hij geeft verdorven bloemen aan haar en doet elke dag een ander stinkend geurtje op. Wat is er toch met die engerd?

Mobiel entertainment

Ik krijg ineens een koude rilling en ik weet niet waarom. Zou het iets te maken hebben met die griezel figuren die hier rond lopen? Ze zijn eigenlijk wel grappig, maar wat komen die hier doen? Met veel bombarie lopen ze rond en vermaken zichzelf met alles en iedereen. Zouden ze ook nog voor iets bijzonders komen? Hou ze in de gaten, want je weet maar nooit.

Prijs mobiel vanaf € 640,- show vanaf € 965,-