Sinterklaas kindertheater – Sinterklaas is verdwaald

Sinterklaas Voorstelling: Sinterklaas is verdwaald

Meeleeftheater

Meeleeftheater, ook wel meespeeltheater genoemd, is clownesk interactief kindertheater. De kinderen hebben hierbij invloed op het verhaal. Niet stil zitten en mond houden, maar meedenken, roepen, dansen en uitbeelden, kortom één groot feest! De Lachende Lama speelt bovendien voor alle aanwezigen. Dat betekent dat we ook grapjes voor de ouders erin stoppen of voor de wat oudere kinderen. Zo is het pas echt leuk voor iedereen.

Heeft u een specifiek thema of een boodschap? We kunnen met veel gemak onze voorstelling afstemmen op uw onderwerp of wensen zonder extra kosten.

~ Voorstelling: Sinterklaas is verdwaald ~

We worden verrast door twee clowneske typetjes. Het zijn Kolder en Kwast, twee vrienden voor het leven die (samen met de kinderen) bijzondere avonturen beleven. Kolder en Kwast hebben een belangrijke taak gekregen. Zij zijn zo aardig geweest om de taak van Wegwijspiet over te nemen en er voor te zorgen dat Sinterklaas op tijd bij de kinderen zal zijn. Helaas weten Kolder en Kwast er altijd een potje van te maken. Zou het toch nog goed komen?

Prijs show vanaf € 965,-