Kindertheater voor Halloween – De Tovenaarsstaf

Voorstelling Halloween: De tovenaarsstaf

Meeleeftheater

Meeleeftheater, ook wel meespeeltheater genoemd, is clownesk interactief kindertheater. De kinderen hebben hierbij invloed op het verhaal. Niet stil zitten en mond houden, maar meedenken, roepen, dansen en uitbeelden, kortom één groot feest! De Lachende Lama speelt bovendien voor alle aanwezigen. Dat betekent dat we ook grapjes voor de ouders erin stoppen of voor de wat oudere kinderen. Zo is het pas echt leuk voor iedereen.

Heeft u een specifiek thema of een boodschap? We kunnen met veel gemak onze voorstelling afstemmen op uw onderwerp of wensen zonder extra kosten.

~ Voorstelling: De tovenaarsstaf ~

Kolder en Kwast zijn twee vrienden voor het leven en beleven tal van avonturen interactief met de kinderen én volwassenen. Kolder heeft iets raars gevonden. Kwast wil weten wat het is en gaat op zoek in de boeken. Hij heeft het gevonden, het is een tovenaarsstaf waar je hele enge dingen mee kan doen. Kolder vindt het geweldig en wil er meteen mee aan de slag, maar Kwast wil er niets van weten. Het ding moet weg. Als Kolder het toch gaat gebruiken gaat het helemaal mis. Misschien kunnen jullie het tot een goed einde brengen?

Mobiel entertainment

Kolder en Kwast maken ontzettend veel plezier met elkaar, maar ook graag met iedereen die ze tegen komen. Met een wagen vol spelplezier en een mobiele geluidsunit op accu bedenken ze de meest vreemde spelletjes en dansen ze er op los. Natuurlijk mag je meedoen en je ouders ook!

Prijs mobiel vanaf € 540,- show vanaf € 870,-