Sinterklaas kindertheater – De Pakhuissleutel

Sinterklaas voorstelling: De pakhuissleutel

Meeleeftheater

Meeleeftheater, ook wel meespeeltheater genoemd, is clownesk interactief kindertheater. De kinderen hebben hierbij invloed op het verhaal. Niet stil zitten en mond houden, maar meedenken, roepen, dansen en uitbeelden, kortom één groot feest! De Lachende Lama speelt bovendien voor alle aanwezigen. Dat betekent dat we ook grapjes voor de ouders erin stoppen of voor de wat oudere kinderen. Zo is het pas echt leuk voor iedereen.

Heeft u een specifiek thema of een boodschap? We kunnen met veel gemak onze voorstelling afstemmen op uw onderwerp of wensen zonder extra kosten.

~Voorstelling: De Pakhuissleutel~

We worden verrast door twee clowneske typetjes . Het zijn Kolder en Kwast, twee vrienden voor het leven die (samen met de kinderen) bijzondere avonturen beleven. Kwast vraagt elk jaar hetzelfde cadeau aan Sinterklaas, maar hij krijgt het nooit. Kwast heeft de oplossing gevonden, maar Kolder is het daar niet mee eens. De pakhuissleutel lenen van een slapende Piet is niet netjes! Zou de Sint erom kunnen lachen? Hoe brengen we Kwast op andere gedachten?

Prijs show vanaf € 965,-