Kindertheater voor Pasen – Je bent een ei

Voorstelling pasen: Je bent een ei

Meeleeftheater

Meeleeftheater, ook wel meespeeltheater genoemd, is clownesk interactief kindertheater. De kinderen hebben hierbij invloed op het verhaal. Niet stil zitten en mond houden, maar meedenken, roepen, dansen en uitbeelden, kortom één groot feest! De Lachende Lama speelt bovendien voor alle aanwezigen. Dat betekent dat we ook grapjes voor de ouders erin stoppen of voor de wat oudere kinderen. Zo is het pas echt leuk voor iedereen.

Heeft u een specifiek thema of een boodschap? We kunnen met veel gemak onze voorstelling afstemmen op uw onderwerp of wensen zonder extra kosten.

~ Voorstelling: Je bent een ei ~

We worden verrast door twee clowneske typetjes. Het zijn Kolder en Kwast, twee vrienden voor het leven die (samen met de kinderen) bijzondere avonturen beleven. Het is bijna Pasen en Kolder heeft weer gedroomd over de Paashaas. Hij is helemaal fan van de Paashaas. Hij zou zelfs een Paashaas willen worden. Kwast wordt er een beetje moe van om telkens hetzelfde verhaal te horen en vindt het dikke onzin. Je kunt toch geen Paashaas worden? Alhoewel? Kwast heeft een idee. Doe je mee?

Mobiel entertainment

Kolder en Kwast maken ontzettend veel plezier met elkaar, maar ook graag met iedereen die ze tegen komen. Met een wagen vol spelplezier en een mobiele geluidsunit op accu bedenken ze de meest vreemde spelletjes en dansen ze er op los. Natuurlijk mag je meedoen en je ouders ook!

Prijs mobiel vanaf € 640,- show vanaf € 965,-